Bogdan Daradan
Publicat în 18 ianuarie 2013, 11:08 / 283 elite & idei

Soprana Valentina Naforniţă din Republica Moldova invitată să cânte pe Opera din Viena

Soprana Valentina Naforniţă din Republica Moldova invitată să cânte pe Opera din Viena

Soprana Valentina Naforniţă din Republica Moldova va evolua la unul disntre cele mai prestigioase evenimente din lume. Este vorba de Balul Operei din Viena care va avea loc pe data de 7 februarie, scrie publicaţia Adevărul în ediţia electronică.

În acest an, evenimentul va fi condus de Franz Welser-Möst. „După ce s-a alăturat programului pentru tinerii artişti şi, oficial, în acest sezon, a devenit membră a Operei de Stat din Viena, cariera Valentinei Naforniţă a evoluat rapid, cu mari perspective de viitor. Ea a cântat pentru prima dată Musetta La Bohème în Viena şi s-a bucurat de un debut reuşit la La Scala în rolul Gildei în spectacolul Rigoletto de Giuseppe Verdi”, se menţionează pe intermusica.co.uk.

În 2012, Balul Operei din Viena a fost deschis de soprana Angela Gheorghiu, din România, care a interpretat un fragment din „Carmen” şi o piesă de pe coloana sonoră a musicalului „My Fair Lady”.

Ultima ora:

ObservatorBarbu Mateescu: ”Construind opusul fascismului”

PoliticSebastian Burduja: Candidez la alegerile din 6 decembrie cu același crez: “în viață să nu faci ce poți, în viață să faci ce trebuie”

EconomieElena Calistru: Raport proaspăt scos din cutie cu tot ce s-a întâmplat cu achizițiile a peste 580 de instituții

ExternAlexandru Lazescu: Despre probabila numire a lui Anthony Blinken ca secretar de stat

SocialDaniela Vișoianu: Abținerea e o virtute, dar #nottoday

EvenimenteAntonia Colibășanu, la Gaudeamus Online

CulturaManuela Catrina, despre Stephan Ludwig Roth

EditorialBarbu Mateescu: ”Construind opusul fascismului”Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe