OraNoua.ro
Publicat în 14 septembrie 2016, 17:54 / 522 elite & idei

Sorin Mierlea: Proiecte destinate invatamantului preuniversitar in Domeniul Protectiei Consumatorilor in anul scolar 2016-2017

Sorin Mierlea: Proiecte destinate invatamantului preuniversitar in Domeniul Protectiei Consumatorilor in anul scolar 2016-2017

12 septembrie, prima zi de scoala, emotii, griji, atat pentru cei care pasesc pentru prima data pe portile scolii, pentru parinti, bunici si pentru intreaga familie, insa aceleasi emotii sunt si pentru cei care revin la scoala pentru inceperea unui nou an scolar.

Infocons este alaturi de toti copiii si parintii punand la dispozitie atat numarul InfoCons Junior – 021/9615, numar cu tarif normal in reteaua Telekom, apelabil din toate retelele, pentru consiliere, informare si depunerea unei sesizari in domeniul protectiei consumatorilor, cat si aplicatia gratuita InfoCons – Scaneaza coduri de bare, care te ajuta sa afli informatii despre produsele pe care doresti sa le achizitionezi printr-o simpla scanare a codului de bare.

Descarca aplicatia!

Totodata pentru toate cadrele didactice continuam proiectul de succes demarat anul trecut si pentrul noul an scolar 2016-2017 prin punerea la dispozitia acestora, cu titlu gratuit, Cursul Vocational in Domeniul Protectiei Consumatorilor, cat si Cursul Vocational de Protectia Consumatorilor in domeniul Financiar Bancar, dar si chestionare si lectii destinate elevilor in domeniul protectiei consumatorilor.

Astazi lansam si Campania „Inchide! Stinge! Recicleaza!” Reciclati si fiti alaturi de noi, fiecare elev, profesor, parinte, si fiti si voi ambasadori ai Campaniei! Impreuna putem reusi sa renovam scoli, terenuri de sport, sali de sport, sa ajutam copii care au abandonat scoala si sa facem ziua de maine mai buna colectand selectiv fiind alaturi de InfoCons – Inchide! Stinge! Recicleaza!

Atentie la chioscurile scolare! Citeste eticheta! Cere bonul fiscal! Ia atitudine! Suntem alaturi de fiecare elev, parinte, profesor, aplicatia Infocons si InfoCons Junior – 021-9615 pentru fiecare.”

Lansam Concursul „Cea mai inedita fotografie cu un afis al InfoCons sau o placuta cu mesajul InfoCons”. Fotografia castigatoare va fi premiata cu o tableta. Va asteptam pe pagina de Facebook InfoCons unde puteti incarca fotografia cu care va inscrieti in Concurs.

Fii si tu SuperConsumatorul InfoCons, fii alaturi de noi de familia InfoCons pentru ca noi suntem Vocea Consumatorilor!

Ultima ora:

ObservatorOvidiu Nahoi: România, în fața unei șanse istorice. Putem face saltul spre dezvoltare?

PoliticOvidiu Nahoi: România, în fața unei șanse istorice. Putem face saltul spre dezvoltare?

EconomieDaniela Şerban: Cum va merge bursa

ExternAndreea Paul: Industria 6.0. O lecție de viziune finlandeză

SocialSorin Cîmpeanu, ales preşedinte al Agenţiei Universitare a Francofoniei

EvenimenteAntonia Colibășanu, la lansarea volumului ‘Pandemia si Economia – Ce urmează?’ de acad. D. Daianu

CulturaMireille Rădoi: Începe Festivalul Strada de C`Arte, în care se vor lansa peste 40 de volume și vor avea loc concerte, proiecții de film sau lecturi publice

EditorialRadu Craciun: Teoria absurduluiClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe