OraNoua.ro
Publicat în 5 aprilie 2012, 13:49 / 370 elite & idei

Studenți în Diaspora: LSRS a lansat o nouă platformă online – Go Study LSRS

Studenți în Diaspora: LSRS a lansat o nouă platformă online – Go Study LSRS
+ Extern

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) a lansat o nouă platformă online: Go Study LSRS. Aceasta se adresează în mod direct elevilor de liceu care doresc să studieze în străinătate, dar şi studenţilor şi absolvenţilor interesaţi să-şi continue parcursul academic peste hotare.

Scopul platformei este de a integra toate programele de consiliere gratuită pe care le oferă LSRS (Mentorat, Caravana LSRS, Experience Sharing, Caravana Face2Facebook). Prin dezvoltarea platformei on-line Go Study LSRS, Liga Studenţilor Români din Străinătate oferă acces mai simplu şi rapid la informaţii utile despre studiul peste hotare.

Go Study LSRS. Această platformă interactivă şi gratuită oferă informaţii, materiale şi articole de actualitate despre studiul în străinătate. În acelaşi timp, Go Study LSRS facilitează contactul cu studenţi români care se află deja la studii în medii culturale diverse, la instituţii de învăţământ recunoscute pe plan internaţional. Cei interesaţi au astfel acces la informaţii direct de la sursă, despre numeroase subiecte de interes: de la admitere, taxe de studiu şi cazare, până la locuri de muncă în campus sau şcoli de vară. Platforma este uşor accesibilă şi este disponibilă online la adresa: https://www.facebook.com/gostudylsrs.

‘Go Study LSRS este locul de întâlnire al tinerilor care doresc să obţină informaţii concrete despre studiul în străinătate. În acelaşi timp, prin această platformă, facilităm contactul cu studenţi români la universităţi de top din lume, care îşi împărtăşesc experienţa de studiu şi de viaţă tinerilor din ţară’, Tiberiu Mitrea, Coordonator Go Study LSRS.

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) oferă studenţilor şi absolvenţilor români de peste hotare un cadru deschis de dialog şi acţiune.

LSRS promovează iniţiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanţi de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă faţă de perspectivele reorientării lor spre ţară.

Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum şi de a sprijini contribuţia lor la dezvoltarea României.

LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică şi echidistantă.

Ultima ora:

ObservatorMircea Geoană, despre mobilizarea de forțe militare ruse la granița cu Ucraina: Există elemente care ne fac să credem că este ceva serios

PoliticKlaus Iohannis a decorat cadre medicale, profesori și reprezentați ai societății civile cu prilejul Zilei Naționale a României: O recunoaștere a meritelor oamenilor care aduc cinste țării noastre

EconomieRadu Craciun: Vor fi pietele emergente la originea urmatoarei crize?

ExternSebastian Cochinescu: It was great to visit the Capital Factory Center for Defense Innovation last week in Austin, Texas.

SocialCsibi Magor: Cine hrănește toxicitatea din organizații?

EvenimenteAndreea Paul, la TEDx Baia Mare

CulturaRăzvan-Ioan Dincă, numit în fruntea Societății Române de Radio şi Televiziune

EditorialSilviu Nate: Noua coaliție, dilemele și liniaritatea politicii externe a GermanieiClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe