Matei Bogdan
Publicat în 19 iunie 2019, 22:28 / 147 elite & idei

Tanase Stamule: O grămadă de guguștiuci comentează pe Facebook despre faptul că a picat moțiunea

Tanase Stamule: O grămadă de guguștiuci comentează pe Facebook despre faptul că a picat moțiunea

O grămadă de guguștiuci comentează pe Facebook despre faptul că a picat moțiunea și cât de rău a acționat Partidul Național Liberal, că nu vrem la guvernare etc etc.
Partidul Național Liberal a spus clar că își asumă guvernarea dar nu în orice situație. Un guguștiuc cu nume sonor ne acuză că nu am vrut să dăm funcții găștii lui Stanescu din PSD pentru a dărâma guvernul Dăncila și de aia nu am adunat voturile. Altul că nu l-am băgat mai tare în seamă pe Ponta și astfel nu s-a agitat nici el prea tare.
Dragi guguștiuci voi chiar credeți că o să ne umplem partidul de rebuturile din PSD și ALDE? Chiar credeți că o să obligăm organizațiile noastre județene să accepte trădătorii din PSD și ALDE și să îi și punem pe locuri eligibile la următoarele alegeri? Asta înseamnă să ne tragem singuri un glonte în picior!
Oamenii ăștia, vor sta alături de noi până la primul moment de cumpănă și vor trăda cu prima ocazie. Aducerea unor astfel de oameni într-un număr foarte mare duce inevitabil la virusarea propriei organizații și la demobilizarea militanților care văd că primesc funcții unii care nu merită.
Desigur că există negocieri și că politica este arta compromisului însă nu ne putem vinde sufletul pentru a o da jos pe Dăncila.
Partidul Național Liberal va câștiga alegerile prin vot democratic și va promova cu siguranță proprii militanți care sunt profesioniști și cred în valorile noastre. Doar cu astfel de oameni se poate asigura o guvernare coerentă și consistentă. Oștile de strânsură nu reușesc niciodată să reziste pe termen lung.
P.S. Partidul Național Liberal a fost singurul partid din opoziție care a avut 100% prezență la moțiune

Ultima ora:

ObservatorLudovic Orban, mesaj de Ziua Culturii Naţionale

PoliticLudovic Orban, mesaj de Ziua Culturii Naţionale

EconomieCozmin Gușă, despre bugetul MTS: Guvernul sacrifică sportul pentru nişte interese electorale

ExternAndrei Stoian, de vorbă cu H D Hartmann şi Răzvan Munteanu

EvenimenteVictor Vevera și Marian Murguleț au participat la prima ședință de operaționalizare a CYBER INFLUENCE ASSESSMENT AND STRATEGIES CENTER (”CIASC”)

CulturaTeodor Baconschi, Adrian Papahagi, Radu Preda, Mihail Neamţu și alți intelectuali au contribuit la primul număr al Revistei Horeb, editată de Episcopia Hușilor

SocialAdrian Hatos, despre cercetare si mediul digital

MoldovaAndrei Vlasceanu: Tragedie antică şi teatru rusesc la ChişinăuClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe