Matei Bogdan
Publicat în 12 februarie 2020, 20:11 / 81 elite & idei

Tănase Stamule: Vom demara proiectele despre care vorbim zilnic pe străzi cu cetățenii

Tănase Stamule: Vom demara proiectele despre care vorbim zilnic pe străzi cu cetățenii

Cetățenii cartierului 1 Mai nu știu cum îl cheamă pe primarul care le administrează Sectorul în care trăiesc. Am întâlnit această speță și în seara aceasta, când am mers să discut cu oamenii care așteaptă încă din 2016 să li se reabiliteze și lor singurul bloc rămas neanvelopat din cartier.

Blocul din strada Ion Mihalache nr. 45 așteaptă de ani buni ca primăria să pună schelele și să înceapă treaba. Dar primarul PSD în funcție a uitat complet ce a promis în campania de acum patru ani.

Din discuțiile avute în această seară reiese o singură concluzie: cetățenii Sectorului 1 nu mai vor să audă de PSD în administrația publică, aducându-și aminte cu regret de anii în care liberalii administrau acest sector al capitalei.

Aceleași cerințe pe care însuși primarul invizibil a promis că le rezolvă atunci când a cerut votul și încrederea cetățenilor:
❗Curățenie în cartier
❗Anveloparea blocurilor
❗Locuri de parcare

În curând toată această istorie neagră a Sectorului 1 va fi dată uitării, iar noi, imediat ce vom intra în funcție, vom demara proiectele despre care vorbim zilnic pe străzi cu cetățenii.
#ProfuLaPrimărie #AdministrațieLiberală

Mesaj publicat pe Facebook.

Ultima ora:

ObservatorLudovic Orban: România va beneficia de 5 miliarde de euro de la UE pentru repornirea economiei / Am rămas stupefiat de decizia CNCD față de președintele României

PoliticLudovic Orban: România va beneficia de 5 miliarde de euro de la UE pentru repornirea economiei / Am rămas stupefiat de decizia CNCD față de președintele României

EconomieGraţian Mihăilescu: Topul localităților din România cu cele mai puternice economii

ExternOvidiu Nahoi: Covid-19 – Ce află vecinii din est de la propaganda pro-Kremlin

SocialGeorge Butunoiu: Ai facut ceva cu care te poti mandri in CV? Atunci nu o prezenta ca prostul!

EvenimenteCorina Murafa: Ashoka România a implinit 3 ani

CulturaIonuț Vulpescu: 100 de ani de la nașterea fostului Suveran Pontif, Sfântul Papă Ioan Paul al II-lea

EditorialVasile Pușcaș: Decidenții și științaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe