OraNoua.ro
Publicat în 8 februarie 2017, 16:18 / 239 elite & idei

Teodor Meleșcanu s-a întâlnit cu ambasadorul Republicii Belarus în România

Teodor Meleșcanu s-a întâlnit cu ambasadorul Republicii Belarus în România

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, l-a primit miercuri pe ambasadorul Republicii Belarus în România, Andrei Grinkevich, în vizită de curtoazie, informează un comunicat al MAE transmis AGERPRES.

În cadrul întrevederii, ministrul a apreciat dinamica pozitivă a relațiilor bilaterale și aprofundarea dialogului UE-Belarus, în spiritul valorilor democratice și al libertăților și drepturilor fundamentale ale omului, arată sursa citată.

Potrivit MAE, cei doi oficiali au arătat deschidere pentru consolidarea relațiilor dintre cele două țări, evocând atât contactele avute pe parcursul anului 2016 la nivel diplomatic, economic și parlamentar, cât și celebrarea în 2017 a 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice între România și Republica Belarus.

Ministrul Meleșcanu a exprimat încrederea că relațiile bilaterale vor continua să se dezvolte în domenii de interes comun, arată MAE.

Ultima ora:

ObservatorAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

PoliticSebastian Burduja propune o întâlnire cu părţile implicate în problema gunoiului şi constituirea unui grup de lucru

EconomieBogdan Chiriţoiu: 2020 a fost clar un an diferit; pe ansamblu economia noastră a mers surprinzător de bine

ExternMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

SocialManuela Catrina: Ne luptam cu birocratia, iar unii cred ca hartia e mai safe

EvenimenteAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialCorneliu Vișoianu: Voluntarul și Club România după 10 ani | Bogdan Gavrilă, Spiritul Voluntarului care dă, fară să aștepte răsplată ci doar construiește ”Zero-risk” societyClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe