Adriana
Publicat în 11 iulie 2018, 07:43 / 85 elite & idei

Theodor Stolojan: PNL „să acţioneze în continuare pentru recâştigarea credibilităţii”

Theodor Stolojan: PNL „să acţioneze în continuare pentru recâştigarea credibilităţii”
+ Observator

Europarlamentarul liberal Theodor Stolojan a declarat luni că PNL trebuie să acţioneze în continuare pentru recâştigarea credibilităţii.

Europarlamentarul liberal Theodor Stolojan a declarat luni că PNL trebuie să acţioneze în continuare pentru recâştigarea credibilităţii.

„PNL este principalul partid politic de Opoziţie în România şi această alianţă aflată la guvernare PSD-ALDE sigur că încearcă să distrugă credibilitatea partidului, a preşedintelui partidului. Le-am spus colegilor mei că PNL a mai trecut prin asemenea momente grele prin anii 2001 – 2004 şi că este nevoie de răbdare, de muncă susţinută şi să nu-şi piardă această răbdare, să acţioneze în continuare pentru recâştigarea credibilităţii PNL, a liderilor PNL. Este un drum lung. Anul viitor sunt două rânduri de alegeri, europarlamentare şi prezidenţiale, în 2020 vor fi alte două rânduri de alegeri, locale şi parlamentare, deci există încă timp pentru ca PNL să-şi atingă obiectivele”, a spus Stolojan la Parlament, potrivit Agerpres.

El a fost întrebat cu privire la apelul la unitate făcut în Biroul Politic Naţional al PNL

https://romanialibera.ro/politica/stolojan-pnl-sa-actioneze-in-continuare-pentru-recastigarea-credibilitatii-739925

Ultima ora:

ObservatorIulian Fota: România poate fi expusă unor ameninţări

PoliticVictor Ponta: Relatia Romania – SUA/ cateva impresii si concluzii in urma intalnirilor politice pe care le-am avut la Washington!

EconomieIulian Fota: România poate fi expusă unor ameninţări

ExternAlexandru Lăzescu: Extremele confiscă spațiul public american

EvenimenteCorina Crețu invită România să se înscrie cu proiecte de calitate la Gala RegioStars Awards 2019

CulturaRadu Preda: Un model inepuizabil

SocialOctavian Badescu: Tranzactionarea imobiliara si capcana sumei rotunde – o misiune imposibila?

MoldovaArmand Goșu: Victoria lui Andrei Năstase reînvie speranța unei schimbări în Republica MoldovaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe