Bogdan Daradan
Publicat în 15 iunie 2012, 11:38 / 283 elite & idei

Vasile Bumacov, ministrul agriculturii și industriei alimentare, invitat de către Consulatul României la Cahul la noua ediție a Forumului Agricol Transfrontalier

Vasile Bumacov, ministrul agriculturii și industriei alimentare, invitat de către Consulatul României la Cahul la noua ediție a Forumului Agricol Transfrontalier

Pe 22 iunie 2012, în Aula Universităţii „B.P. Haşdeu” din Cahul, va avea loc ediţia a doua a „Forumului Agricol Transfrontalier România – Republica Moldova: Valorificarea oportunităţilor şi gestionarea vulnerabilităţilor comune în agricultură”, organizat de Consulatul General al României la Cahul, în parteneriat cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui, Universitatea „Dunărea de Jos” Galaţi şi Consiliul Raional Cahul” se arata intr-un comunicat de presa.

„Lucrările Forumului se bucură de sprijinul şi participarea extraordinară a ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale din România, domnul Daniel Constantin şi a ministrului agriculturii şi industriei alimentare din Republica Moldova, domnul Vasile Bumacov.

La eveniment, sunt invitaţi academicieni şi cercetători recunoscuţi la nivel internaţional, autorităţi centrale şi locale, producători din domeniul agricol, antreprenori din industria agro-alimentară, ONG-uri cu activităţi de consultanţă şi pregătire profesională în domeniu, de pe ambele maluri ale Prutului.

În paralel cu lucrările organizate în cadrul a două secţiuni (plen şi grupuri de lucru), va avea loc şi a doua Expoziţie Agricolă, la care sunt invitaţi fermieri, IMM-uri din sectoarele agricol, agro-alimentar, mecanizare şi agrochimic, cât şi firme de consultanţă în domeniu, din România şi R. Moldova” se mai precizeaza in comunicatul de presa citat.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe