Bogdan Daradan
Publicat în 15 iunie 2012, 11:38 / 238 elite & idei

Vasile Bumacov, ministrul agriculturii și industriei alimentare, invitat de către Consulatul României la Cahul la noua ediție a Forumului Agricol Transfrontalier

Vasile Bumacov, ministrul agriculturii și industriei alimentare, invitat de către Consulatul României la Cahul la noua ediție a Forumului Agricol Transfrontalier

Pe 22 iunie 2012, în Aula Universităţii „B.P. Haşdeu” din Cahul, va avea loc ediţia a doua a „Forumului Agricol Transfrontalier România – Republica Moldova: Valorificarea oportunităţilor şi gestionarea vulnerabilităţilor comune în agricultură”, organizat de Consulatul General al României la Cahul, în parteneriat cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui, Universitatea „Dunărea de Jos” Galaţi şi Consiliul Raional Cahul” se arata intr-un comunicat de presa.

„Lucrările Forumului se bucură de sprijinul şi participarea extraordinară a ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale din România, domnul Daniel Constantin şi a ministrului agriculturii şi industriei alimentare din Republica Moldova, domnul Vasile Bumacov.

La eveniment, sunt invitaţi academicieni şi cercetători recunoscuţi la nivel internaţional, autorităţi centrale şi locale, producători din domeniul agricol, antreprenori din industria agro-alimentară, ONG-uri cu activităţi de consultanţă şi pregătire profesională în domeniu, de pe ambele maluri ale Prutului.

În paralel cu lucrările organizate în cadrul a două secţiuni (plen şi grupuri de lucru), va avea loc şi a doua Expoziţie Agricolă, la care sunt invitaţi fermieri, IMM-uri din sectoarele agricol, agro-alimentar, mecanizare şi agrochimic, cât şi firme de consultanţă în domeniu, din România şi R. Moldova” se mai precizeaza in comunicatul de presa citat.

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe