Matei Bogdan
Publicat în 9 septembrie 2020, 19:55 / 72 elite & idei

Vasile Dâncu: E foarte importantă ziua votului

Vasile Dâncu: E foarte importantă ziua votului

Sociologul Vasile Dâncu, președinte al Consiliului Național al PSD, a dezvăluit, în emisiunea DC Alegi, de la DCNews și DCNewsTV: ”În cabina de vot este un moment al adevărului. De aceea, e foarte importantă ziua votului. Știți că-n ziua votului, la ultimele alegeri, s-au hotărât 13% dintre cei care au votat? Au fost și 10% și 15%, la ultimele alegeri. Spun exit-poll-urile că se hotărăsc în ziua votului. Sigur, nu pentru un singur partid, asta este clar. Jumătate din oameni spun că încă își caută candidatul și o să vedem la vot. Nu e atât de simplu, iar multe dintre sondajele care se publică acum sunt publicate de partide sau pe spațiul electoral al partidelor, iar ele își aleg ceea ce este pozitiv. S-ar putea ca la vot să vedem altă realitate decât cea din sondajele de acum. Niciun partid care este la guvernare nu rămâne sus, cum niciun avion nu rămâne în aer. Toate partidele aflate la guvernare aterizează la un moment dat și nu în cel mai calm mod, de regulă, în România”. 

Ultima ora:

ObservatorCristi Danileț: Anul acesta avem 96 de unități școlare care au în orar educația juridică ca materie opțională!

PoliticFlorian Bichir deschide lista PMP la Senat, la Argeș

EconomieGabriel Sicoe: Dacia lansează versiunea Duster Pick-Up. Prețul este de 22.500 euro

ExternOvidiu Nahoi: Franța nu trebuie să se mai lase călcată în picioare de islamism, dar va avea mult de luptat

SocialRadu Puchiu: După mine principala cauză a eșecului digitalizării o reprezintă chiar digitalizarea

EvenimenteAlexandra Dobre: Zestrea României din Patrimoniul UNESCO adusă în lumina reflectoarelor

CulturaDragoș Preda: Am avut o discuție consistentă cu reprezentanți ai sectorului cultural independent din București

EditorialClaudiu Butacu: Cine sunt oamenii din ONG-uri, ce povești au ei și ce visează?Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe