Matei Bogdan
Publicat în 17 februarie 2021, 15:21 / 47 elite & idei

Vasile Dâncu: „Faptul că PSD este de vină începe să devină un slogan al politicii nu este normal”

Vasile Dâncu: „Faptul că PSD este de vină începe să devină un slogan al politicii nu este normal”

Senatorul de Cluj susține că sloganul „PSD este de vină” în politica românească, nu este corect pentru că nu doar social-democrații au fost la guvernarea țării.

Președintele Consiliului Național al social-democraților, Vasile Dâncu a spus de ce a stat o vreme departe de politică și de ce s-a reîntors în PSD. „Pauza am luat-o pentru că am avut sentimentul că PSD s-a baronizat și nu mai funcționează. A devenit o sumă de găști care își promovează proiectele lor și nu mai promovează un proiect al partidului sau un proiect national. Asta s-a întâmplat și dintr-o greșeală strategică pe care eu am făcut-o. M-am și auto pedepsit, asta nu am spus-o niciodată”, a declarat senatorul clujean, la Gold FM, în emisiunea moderată de Cozmin Gușă, potrivit stiripesurse.ro.

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe