OraNoua.ro
Publicat în 2 ianuarie 2013, 17:45 / 239 elite & idei

Vasile Pușcaș – premiu pentru cercetare şi informare în afaceri europene acordat de IER

Vasile Pușcaș – premiu pentru cercetare şi informare în afaceri europene acordat de IER

IER a acordat, in luna decembrie, la Bucureşti, diplome de excelenţă pentru cercetare şi informare în afaceri europene, în acest an.

UBB este singura cu două diplome de excelenţă în ceremone – una pentru Institutul de Cercetări Europene coordonat de fostul negociator-şef al României cu UE Vasile Puşcaş, şi respectiv pentru Centrul de Reformă Instituţională şi Administrativă în Uniunea Europeană, coordonat de decanul Facultăţii de Studii Europene, Nicolae Păun.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe