OraNoua.ro
Publicat în 9 noiembrie 2016, 19:34 / 295 elite & idei

Victor Ponta: Alegerea lui Trump nu este deloc un pericol pentru România, este oportunitate

Victor Ponta: Alegerea lui Trump nu este deloc un pericol pentru România, este oportunitate

Fostul premier Victor Ponta susține că alegerea lui Donald Trump în funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii nu reprezintă deloc un pericol pentru România, ci este o oportunitate ce poate fi folosită „pentru binele nostru”.

””Politics must be about people” — a spus de multe ori Donald Trump în timpul campaniei sale — „Politica trebuie să fie despre oameni”! Nu despre ce „trebuie” sau despre cum „credem noi că e mai bine” sau despre „poporul e prost sau dezinformat și nu înțelege ce trebuie să voteze” sau despre ce spun analiștii și ce vor „instituțiile”! Cine nu a înțeles ce s-a întâmplat la Brexit nu înțelege nici acum. Și nu va înțelege nici în continuare. (…) Iar poporul american a fost de acord cu Trump și l-a votat! Și Poporul știe mai bine întotdeauna ce trebuie făcut! Opinia mea e clară — alegerea lui Trump nu este deloc un pericol pentru România. (…) Este oportunitate pe care putem să o folosim pentru binele nostru (dacă suntem în stare)”, a scris Ponta, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

PoliticNicuşor Dan: Nu se pune problema ca stimulentele pentru nou-născuţi sau voucherele materna să nu mai fie plătite

EconomieCosmin Ghita: Societatea Nationala Nuclearelectrica launches the 2021-2023 Scolarship program “The Young Nuclearist”

ExternManuela Catrina: Despre #suveranitate tehnologica si #semiconductori. Cum poate #Romania contribui la acest efort european

SocialMarian Staș: Reportaj la singura școală rurală care va funcționa după programul lui Iohannis „România Educată”

EvenimenteVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

CulturaDoina Banciu: Tradiție și continuitate în valorificarea patrimoniului imaterial, ediția I

EditorialAlina Bârgăoanu: 11 septembrie și noul InternetClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe