OraNoua.ro
Publicat în 22 februarie 2012, 09:58 / 415 elite & idei

VIDEO Bogdan Naumovici: „Impreuna 2012” discutat cu bloggerii

VIDEO Bogdan Naumovici: „Impreuna 2012” discutat cu bloggerii

Grupul de bloggeri- Bogdan Glavan, Florin Citu, Cristian Paun, Dan Selaru si Dan Popa – s-a intalnit intr-o dezbatere online vineri de la ora 15 avandu-l ca invitat pe Bogdan Naumovici.

Temele discutiei au fost legate de piata de advertising din Romania, noua constructie politica pe care acesta o incearca si cum vede unul dintre cei mai cotati advertiseri romani actuala criza.

„Împreună 2012„, manifestul lansat de un grup de antreprenori, oameni din media și profesori de economie, a făcut valuri în ultimele zile. Despre obiectivele mișcării din spatele acestui manifest, forma de organizare pe care și-o propune și controversele care au început deja să o înconjoare am vorbit cu Bogdan Naumovici, cel mai vizibil dintre semnatarii manifestului zilele acestea.

“Suntem un popor în depresie, vrem să schimbăm lucrul ăsta”, spune Bogdan Naumovici, unul din semnatarii manifestului „Împreună 2012„, alături de Aneta Bogdan, fondatoarea Brandient, Mihai Cușută, doctor în economie, Viorel Pascale, antreprenor, Dan Costinescu, specialist matematici financiare Wall Street,  Dragoș Radu, profesor de economie politică la King’s College, Londra, și Ioana Marinescu, arhitect la Londra.

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe