OraNoua.ro
Publicat în 22 februarie 2012, 09:58 / 481 elite & idei

VIDEO Bogdan Naumovici: „Impreuna 2012” discutat cu bloggerii

VIDEO Bogdan Naumovici: „Impreuna 2012” discutat cu bloggerii

Grupul de bloggeri- Bogdan Glavan, Florin Citu, Cristian Paun, Dan Selaru si Dan Popa – s-a intalnit intr-o dezbatere online vineri de la ora 15 avandu-l ca invitat pe Bogdan Naumovici.

Temele discutiei au fost legate de piata de advertising din Romania, noua constructie politica pe care acesta o incearca si cum vede unul dintre cei mai cotati advertiseri romani actuala criza.

„Împreună 2012„, manifestul lansat de un grup de antreprenori, oameni din media și profesori de economie, a făcut valuri în ultimele zile. Despre obiectivele mișcării din spatele acestui manifest, forma de organizare pe care și-o propune și controversele care au început deja să o înconjoare am vorbit cu Bogdan Naumovici, cel mai vizibil dintre semnatarii manifestului zilele acestea.

“Suntem un popor în depresie, vrem să schimbăm lucrul ăsta”, spune Bogdan Naumovici, unul din semnatarii manifestului „Împreună 2012„, alături de Aneta Bogdan, fondatoarea Brandient, Mihai Cușută, doctor în economie, Viorel Pascale, antreprenor, Dan Costinescu, specialist matematici financiare Wall Street,  Dragoș Radu, profesor de economie politică la King’s College, Londra, și Ioana Marinescu, arhitect la Londra.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe