OraNoua.ro
Publicat în 31 ianuarie 2012, 18:27 / 403 elite & idei

VIDEO Sandra Pralong: Trophee Christophe Pralong Edition Centenaire HEC 2011

VIDEO Sandra Pralong: Trophee Christophe Pralong Edition Centenaire HEC 2011

VIDEO Trophée Christophe Pralong Edition Centenaire HEC 2011 – decernarea premiilor ediţiei din acest an a turneului de golf organizat în vederea strângerii de fonduri pentru decernarea Premiului “Christophe Pralong”.

Înfiinţat de Sandra Pralong, cetăţean român, în memoria soţului său, premiul este acordat anual, în cadrul Universităţii din Lausanne, unui/unei student/e pentru un proiect umanitar sau de economie socială ce urmează să fie implementat într-un stat emergent sau într-un stat recent admis în Uniunea Europeană. Începând din 2012, Premiul „Christophe Pralong” va finanţa inclusiv şcolarizarea unui tânăr român la renumita Facultate de Înalte Studii Comerciale/ HEC din Lausanne.

Aflat la a V-a ediţie, Premiul “Christophe Pralong este finanţat prin donaţii private şi prin organizarea unui Turneu de Golf, găzduit la Castelul Bonmont, la care participă elita financiar-bancară şi de afaceri din regiunea lemanică.

În 2011, anul în care România şi Confederaţia Elveţiană sărbătoresc 100 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice bilaterale, turneul „Christophe Pralong Challenge” s-a desfăşurat sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe din România.

Printre cei 125 de participanţi la turneu s-au numărat atât oameni de afaceri şi de finanţe din Elveţia şi România, cât şi sportivi de renume precum campionul de ski Roland Collombin, starul hockey-ului Andrei Bashkirov, sau Jon Fergusson, baschetbalist de renume şi artist.

Festivitatea de premiere a fost urmată de o dineu de gală la care s-au licitat opere de artă, suveniruri sportive sau pachete turistice inedite. Marele premiu al tombolei organizate în beneficiul Premiului „Christophe Pralong” a fost un ceas Chopard.

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe