Matei Bogdan
Publicat în 22 ianuarie 2020, 14:47 / 84 elite & idei

Violeta Alexandru anunta o noua victorie impotriva drumurilor la ghiseu: Nu exista „Nu se poate”!

Violeta Alexandru anunta o noua victorie impotriva drumurilor la ghiseu: Nu exista „Nu se poate”!
+ Observator • + Politic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta ca Agentiile Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) au acum acces la Revisal, adica la registrul general de evidenta a salariatilor.

Astfel, subliniaza ministrul, oamenii nu vor mai fi pusi pe drumuri, serviciile urmand sa fie livrate mai repede.

„Agentiile Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS), cele care efectueaza plata beneficiilor sociale, au intrat in Revisal si vad informatia necesara pentru ca serviciile oferite sa nu mai puna oamenii pe drumuri, respectiv sa fie livrate mai repede.

Mamicile care erau puse pe drumuri dupa nasterea copilului pentru obtinerea alocatiei sau a indemnizatiei de crestere copil, cele care depuneau actele pentru revenirea la serviciu dupa perioada de crestere copil, ca sa ofer doar un exemplu, sa fie convinse ca aceasta echipa guvernamentala este determinata sa schimbe lucrurile in bine.

Toate serviciile oferite de AJPISuri, pentru care aveau nevoie de date cu privire la contractele de munca incheiate/in vigoare, se vor derula mai usor. Urmeaza simplificarea procedurilor!”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Ea a promis ca, dupa acest pas important, urmeaza informatii despre ANOFM si Casele de Pensii.

„AJPIS a reusit sa acceseze Revisal! AJPIS a reusit sa acceseze Revisal! Imi vine sa spun incontinuu! Dupa toata aceasta perioada, am iesit la lumina aici!

Sunt constienta ca vor veni tot felul de detalii tehnice, peste sutele deja gestionate de la primul „Nu se poate” pana acum. Le vom lua unul cate unul. Inapoi lucrurile nu mai pot da!

Mai departe …. Venim cu informatii despre ANOFM si Casele de Pensii.

Nu exista „Nu se poate”! Se poate!”, se mai arata in postarea ministrului.

http://www.ziare.com/

Ultima ora:

ObservatorHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmpla

PoliticLudovic Orban: La nivelul primăriilor este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale

EconomieSilviu Cerna: Pericolele populismului macroeconomic

ExternClara Volintiru: Taking stock of ‘election season’ in the Eastern Partnership countries

SocialCiprian Negură: Micro-sesiune marca Skills Of The Future

EvenimenteIon M.Ioniţă, Iulian Fota: Dezbatere Historia Live – Rusia şi Turcia în Nagorno-Karabah, consecinţele războiului

CulturaCristina Popescu: Nuduri în pictura românească

EditorialHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmplaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe