OraNoua.ro
Publicat în 11 martie 2015, 21:16 / 509 elite & idei

Adrian Cioroianu va conferenția la Universitatea din Haifa

Adrian Cioroianu va conferenția la Universitatea din Haifa

Istoricul Adrian Cioroianu va susține, pe 22 martie, conferința „Romanians and Jews Facing the Great War”, la Universitatea din Haifa, informează Institutul Cultural Român de la Tel Aviv, într-un comunicat transmis marți AGERPRES.

La evenimentul dedicat marcării a 100 de ani de la începerea Primului Război Mondial, desfășurat în limba engleză, vor participa studenți și profesori din cadrul Școlii de Istorie și al Departamentului de Studii Internaționale ale Universității din Haifa, precum și din cadrul Institutului Strochlitz pentru Studierea Holocaustului, precizează sursa citată.

Adrian Cioroianu a fost ministru al Afacerilor Externe în perioada 2007-2008. Este profesor universitar și decan al Facultății de Istorie de la Universitatea București, autor al mai multor cărți de istorie a României și coautor de manuale de liceu.

Ultima ora:

ObservatorKlaus Iohannis: România și-a atins deja 62% din țintele Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă

PoliticKlaus Iohannis: România și-a atins deja 62% din țintele Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă

EconomieCristian Grosu: Ieșirea din economia liberală de piață

ExternRobert Lupițu: “Planul (B)reton” – Comisarul european din partea Franței ar putea concura pentru a o succeda pe Ursula von der Leyen la șefia Comisiei Europene

SocialAlexandra Gătej: De ce este fooaarte greu să practici bunătatea în vremea noastră

EvenimenteElena Calistru: Am ajuns la Geneva pentru WTO Public Forum

CulturaDan Mircea Cipariu realizează ateliere de lectură și scriere creativă în cadrul proiectului ”Țesem legături”

EditorialAlexandru Lăzescu: G7 vs BRICS – competiția pentru o nouă ordine mondialăClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe