OraNoua.ro
Publicat în 12 decembrie 2012, 16:27 / 204 elite & idei

Adrian Marius Dobre – GALA PREMIILOR “PIATA FINANCIARA” la Banca Nationala a Romaniei

Adrian Marius Dobre – GALA PREMIILOR “PIATA FINANCIARA” la Banca Nationala a Romaniei

Adrian Marius Dobre a participat pe  11 decembrie, la GALA PREMIILOR “PIATA FINANCIARA” – Editia a XVII-a, un eveniment organizat de Finmedia si Revista Piata Financiara, ce va avea loc la Banca Nationala a Romaniei.

In eveniment s-au evidentiat realizarile notabile din sectorul financiar al economiei, in anul 2012, la care au participat personalitati de marca a comunitatii financiar-bancare si reprezentanti de renume ai mediului de afaceri.

GALA PREMIILOR “PIATA FINANCIARA”  este un impuls constructiv pe finalul unui an dificil pentru economia romaneasca si pentru economie in general, intr-un context in care actorii din diferitele piete trebuie sa performeze.

Ultima ora:

ObservatorDan Barna: Tema numirii directorilor SRR şi TVR, abordată în coaliţie; două variante luate în calcul

PoliticDan Barna: Tema numirii directorilor SRR şi TVR, abordată în coaliţie; două variante luate în calcul

EconomieAdrian Luca: Implicatiile fiscale ale intalnirii Biden-Putin

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialTeodor Baconschi: Poate „educația sexuală” să producă și altceva decât un scandal inutil?

EvenimenteCristian Unteanu: Lumea post Summit-ul de la Geneva / negocieri deschise şi intense pentru întâlnirile Biden-Xi, Biden-Kim Jong Un

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialIulian Chifu: „Pragmatismul principial“ al UE în relaţia cu Rusia – Europa „respinge, constrânge şi angajează“ RusiaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe