OraNoua.ro
Publicat în 30 mai 2012, 17:08 / 212 elite & idei

Adrian Marius Dobre – Invitatie la dezbatere: “Implicatiile si riscurile dictaturii austeritatii”

Adrian Marius Dobre – Invitatie la dezbatere: “Implicatiile si riscurile dictaturii austeritatii”

Am vorbit mult si am scris mult pe tema austeritatii si deopotriva a cresterii economice. In diferite ocazii, in diferite locuri si abordand problemele din diferite unghiuri. Dar niciodata nu am avut ocazia sa abordam acest subiect unitar, centralizat, coerent si intr-un spatiu academic si stiintific incarcat de istorie si de simbolistica.

Acum din fericire avem aceasta oportunitate. Fundatia Europeana Titulescu va organiza joi, 31 mai o dezbatere privind „Implicatiile si riscurile dictaturii austeritatii”.

Sunt onorat sa particip si promit ca ma voi pregati temeinic pentru aceasta dezbatere. Din respect pentru viata noastra, din respect pentru membrii si mentorii Fundatiei, din respect pentru memoria marelui om de stat si diplomat, din respect pentru participanti si, nu in ultimul rand, din respect pentru mine.

Va rog si va invit cu bratele deschise sa fiti prezenti, sa sustineti interventii si sa puneti intrebari complicate si incomode.

Sa cresteti valoarea si miza dezbaterii. Pentru ca toate aceste chestiuni ne privesc pana la urma. Pe noi si pe cei apropiati noua.

Prezenta voastra, aportul vostru si punctele voastre de vedere sunt importante. Mai importante decat credeti, poate. Ele valideaza gandiri si principii, imputernicesc viziuni sau, deopotriva, le arunca in derizoriu. Cu lejeritatea si firescul unei dezbateri intelectuale substantiale.

Va astept, pe toti, cu drag joi, 31 mai, la Casa Titulescu la orele 11.00.

Articol publicat de Adrian Marius Dobre pe blogul personal.

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe