OraNoua.ro
Publicat în 22 septembrie 2013, 20:16 / 206 elite & idei

Adrian Marius Dobre: Lansarea Intelligent Life Magazine – The Economist in Romania

Adrian Marius Dobre: Lansarea Intelligent Life Magazine – The Economist in Romania

de Adrian Marius Dobre

The Economist a dat tonul, joi seara, unui eveniment de mare clasa, fiind lansat un proiect interesant si frumos: Intelligent Life Magazine.

Profesionalismul si eticheta au fost la ele acasa, iar atmosfera de exceptie. Un eveniment cu adevarat reusit.

Proiectul, de asemenea, a primit numai cuvinte de lauda, iar debutul vine sa ne demonstreze ca modelul londonez este si va ramane un punct de referinta.

Am participat cu mare placere si va pot spune ca, atat evenimentul, cat si proiectul in sine mi-au lasat o impresie foarte placuta.

The Intelligent Life Magazine a fost lansat pentru prima data in 2007 in Londra si reprezinta o extensie a revistei The Economist, reusind sa potenteze pe langa subiecte de politica si economie, aspecte ale vietii in general, multa cultura, stil, arta, chiar si arta culinara, vin, masini, calatorii. O revista care fara indoiala iti da o stare de bine si iti ofera in acelasi timp multe informatii pretioase.

Un must have in capitala londoneza si, de ce nu, si in Romania.

Ma astept sa vad in paginile revistei puncte de vedere valoroase, oameni de succes care se pot erija in modele, propuneri, initiative si alte aspecte ale vietii de business romanesti care ne-ar demonstra ca lumea afacerilor din Romania a inceput sa se maturizeze si sa capete contur.

Pana la urma, acesta ar trebui sa fie si obiectivul acestei reviste.

Mult succes echipei si cat mai multa inspiratie!

Ultima ora:

ObservatorMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

PoliticSebastian Burduja propune o întâlnire cu părţile implicate în problema gunoiului şi constituirea unui grup de lucru

EconomieBogdan Chiriţoiu: 2020 a fost clar un an diferit; pe ansamblu economia noastră a mers surprinzător de bine

ExternMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

SocialManuela Catrina: Ne luptam cu birocratia, iar unii cred ca hartia e mai safe

EvenimenteAdrian Hatos, la evenimentul DEVISE – The 3rd Digital Session of EYP Romania – intitulat „Democracy as our sole future”

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialCorneliu Vișoianu: Voluntarul și Club România după 10 ani | Bogdan Gavrilă, Spiritul Voluntarului care dă, fară să aștepte răsplată ci doar construiește ”Zero-risk” societyClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe