Matei Bogdan
Publicat în 5 februarie 2020, 19:41 / 427 elite & idei

Alexandru Petrescu: De la fost ministru la CEO global

Alexandru Petrescu: De la fost ministru la CEO global

Alexandru Petrescu a preluat funcția de CEO la nivel global a diviziei de securitate cibernetică a celui mai mare grup de consultanţă și audit în domeniul gaming-ului, BMM.

„Ca expert tehnic şi politic de renume mondial în domeniul securității cibernetice, Alex este un mare plus pentru echipa noastră de management. Experiența sa include o multitudine de funcții prestigioase în Guvernul României, mandate de ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale, ministru al Mediului de afaceri, Comerț și Antreprenoriat, ministru al Economiei și director în companii strategice de stat. Cu peste 15 ani de experiență la nivel executiv în sectoarele public și privat, el oferă o multitudine de cunoștințe și know-how tehnic, care va ajuta BMM să rămână în fruntea soluțiilor cibernetice de ultimă oră. Suntem încântați să-i urăm bun venit lui Alex în echipa noastră pe măsură ce continuăm să dezvoltăm ofertele noastre de securitate cibernetică”, a declarat președintele BMM Gene Chayevsky.

BMM cu sediul la Las Vegas, Nevada are un portofoliu de clienți în peste 100 de ţări, acoperind o arie largă de sectoare.

„Marca globală de încredere a BMM și capacitățile unice în furnizarea de soluții de securitate cibernetică pentru industria jocurilor de noroc și alte sectoare vulnerabile oferă o platformă interesantă pentru creșterea rapidă continuă a BMM. Sunt onorat să mă alătur BMM pentru a conduce acest efort captivant și aștept cu nerăbdare să colaborez cu colegii mei pentru a oferi un serviciu excepțional în această zonă extrem de importantă clienților BMM din întreaga lume”, a transmis fostul ministru Alexandru Petrescu.

www.qmagazine.ro

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe