Adriana
Publicat în 21 septembrie 2016, 14:09 / 83 elite & idei

Alexandru Petrescu: Ne dorim ca în 2017 să ne regăsim și noi printre jucătorii importanți de pe bursa românească

Alexandru Petrescu: Ne dorim ca în 2017 să ne regăsim și noi printre jucătorii importanți de pe bursa românească
+ Observator

Poșta Română ar putea fi listată în 2017, existând intenții din partea Guvernului în acest sens, a declarat, miercuri, directorul general al companiei, Alexandru Petrescu, într-un discurs la Bursa de Valori București.
„Există intenții din partea Guvernului de a trece la listare, undeva în parcursul anului viitor. Așteptăm cu nerăbdare această listare. Cred că Poșta Română poate aduce acel factor de familiaritate bursei prin nume, alături de Dacia. Este important ca nume importante din industria românească să își regăsească opțiunea de capitalizare în bursa română. Poșta Română cu siguranță va fi una dintre ele”, a spus Petrescu.

De asemenea, el a mai afirmat că preocuparea principală a managementului la Poșta Română rămâne ”managerierea trecutului”.

„Dacă în 99% dintre companii strategia și ce face în viitor e dominanta principală în ceea ce privește preocuparea managementului, la Poștă managerie
rea trecutului rămâne o provocare importantă pentru noi și, atât viitorul, cât și trecutul, pot fi aliniate într-o poveste de succes dacă acționarul, statul, Fondul Proprietatea își dau mâna, schimbă cadrul de reglementare, aliniază compania ca funcționare la cele mai bune practici europene, tot atunci putem avea o poveste de succes. Privesc cu încredere către structurile guvernamentale care și-au manifestat de curând intenția de a susține prin demersurile lor viitorul companiei și ne dorim ca în 2017 să ne regăsim și noi printre jucătorii importanți de pe bursa românească”, a mai afirmat Petrescu.

http://www.agerpres.ro/economie/2016/09/21/petrescu-posta-romana-ne-dorim-ca-in-2017-sa-ne-regasim-si-noi-printre-jucatorii-importanti-de-pe-bursa-romaneasca-12-27-53

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe