Bogdan Daradan
Publicat în 17 ianuarie 2013, 15:33 / 661 elite & idei

Aliona Munteanu din Republica Moldova a cucerit Canada

Aliona Munteanu din Republica Moldova a cucerit Canada

Basarabeanca Aliona Munteanu, în vârstă de 28 de ani, originară din satul Zaim, raionul Căușeni, a cucerit din nou Canada. De data aceasta, tânăra a obținut premiul pentru cea mai bună actriță la „Trebas Film Festival” în Canada pentru rolul său din filmul „Obsesion”, în regia lui Călin Darabut, potrivit www.moldova.org.

„Sunt foarte fericită! Am câştigat premiul “cea mai bună actriţă la Festivalul de Film Trebas! Doamne ajută la cât mai multe roluri şi la cât mai mari ! Mulţumesc mult tuturor celor care mă susţin în toate!”, a scris cu emoţie Aliona pe reţeaua de socializare Facebook după ce a primit premiul.

Menţionăm că Aliona Munteanu a fost nominalizată în 2009 la Festivalul de Film GOPO din România. Aceasta s-a evidenţiat în show-ul de peste Prut “Dansez pentru tine”, remarcându-se şi în filmul românesc “Schimb valutar”. La moment, actriţa este stabilită în Canada. Urmăriţi aici un interviu realizat cu ea de către Moldova.ORG.

Ultima ora:

ObservatorAndrei Stoian: A debutat podcastul „Prezentul Viitorului”

PoliticAlexandru Grumaz: Electroșocul Trump!

EconomieSergiu Manea: BCR a educat financiar peste un milion de români

ExternLaura D. Stifter: Ce se mai întâmplă, în chiar acest moment, prin Rusia?

SocialCsibi Magor: Este foarte ineficient să cauți rezolvări în momentele în care omul are nevoie să fiu ascultat

EvenimenteTiberiu Andrioaiei: România poate și are resurse să devină un furnizor de competențe și echilibru în regiune

EditorialTeodor Baconschi: Războiul cu sine al SUA și soarta lumii libere. La ce ne-am putea aștepta în cazul revenirii lui Trump la Casa Albă

CulturaCristina Popescu: Timbrul românesc, ambasador al orașului GiurgiuClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe