Adriana
Publicat în 8 octombrie 2012, 17:26 / 639 elite & idei

Andreea Nastase: Campania „Transparenta e aur curat”, premiata cu trofeul GLOBAL SABRE

Andreea Nastase: Campania „Transparenta e aur curat”, premiata cu trofeul GLOBAL SABRE

Proiectul „Transparency is Gold”, realizat de Agentia The Practice pentru Rosia Montana Gold Corporation a castigat  trofeul Global SABRE, in cadrul uneia dintre cele mai importante competitii de PR la nivel mondial, SABRE Awards.

De asemenea, campania a fost premiata cu aur la Romanian PR Award, nominalizata la European Exceleence Awards si premiata cu aur la EMEA SABRE Awards.

Campania a vizat informarea blogosferei romanesti cu privire la proiectul minier intreprins de Rosia Montana Gold Corporation.

„Campania Transparenta este aur curat si-a propus sa invite la un dialog deschis liderii de opinie din mediul online si sa raspunda la orice nelamurire referitoare la proiectul minier de la Rosia Montana. Prin aceasta atitudine deschisa si proactiva, multe „mituri” au fost clarificate, corectate, campania contribuind astfel la o mai buna informare a opiniei publice. Pentru ca am comunicat deschis si transparent, suntem rasplatiti de doua ori: atat de catre public, prin sustinerea aratata proiectului minier, cat si de catre colegii de breasla, prin distinctia acordata campaniei, in cadrul uneia dintre cele mai importante competitii de PR la nivel mondial, SABRE Awards. Increderea publicului si a specialistilor ne onoreaza”, a declarat Andreea Nastase (Vice-President Corporate Communications, Rosia Montana Gold Corporation).

 

 

 

 

P

Ultima ora:

ObservatorCodrin Scutaru, Andrei Stoian: Summit-ul NATO din Washington. Competiția pentru Casa Albă

PoliticMarcel Ciolacu: Tricolorul va fi mereu o mărturie a unității noastre, reper neprețuit al conștiinței românești

EconomieMihai Precup: In Tokyo – Japonia | Consolidarea cooperării economice româno-nipone

ExternAlexandru Grumaz: Este Ordinea Mondială într-o spirală descendentă!? Avem o criză a rachetelor nucleare tactice în Europa?

SocialCarmen Elena Cirnu: 🌟 Major Milestone Achieved! 🌟

EvenimenteVictor Vevera: ICI București este prezent la conferința „ Lumea Geospațială: 20 de ani de comunitate geospațială ” 2024

EditorialRadu Puchiu: Am moderat o nouă întâlnire pe care Aspen Institute Romania a organizat-o ca parte a Programului Technology & Society

CulturaCristina Popescu: Municipiul Cluj-Napoca, 1900 de ani de atestare documentarăClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe