Matei Bogdan
Publicat în 26 mai 2021, 11:03 / 75 elite & idei

Andreea Negru: Despre educația antreprenoriala ca parte a procesului de educație

Andreea Negru: Despre educația antreprenoriala ca parte a procesului de educație

Conform studiilor o persoana născuta după anul 2000 va avea in medie, de-a lungul carierei, 15 locuri de munca in aproximativ 6 domenii total diferite. Mai este celebra întrebare: “Ce vrei sa te faci când vei fi mare?” Valabilă in acest context? Dacă răspunsul este “Nu”, înseamnă ca înțelegem cu toții de ce gândirea antreprenoriala este un “must” in contextul social actual. Susținerea educației antreprenoriale in scoli este vitala pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri sănătos. Mindset-ul antreprenorial este o lentila specială prin care lumea poate fi văzută, lentila prin care problemele pot fi transformate in oportunități de business care creeaza soluții.Despre educația antreprenoriala ca parte a procesului de educație, am vorbit astăzi, in calitate de PR Manager al Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF, in cadrul Bucharest Summit Cooperation for Development, eveniment organizat de MediaUno împreuna cu Institutul Național de Statistica. Mulțumesc Ioana Gabriela Tiganescu pentru invitație și felicitări pentru reușita evenimentului!

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe