Adriana
Publicat în 14 mai 2012, 13:07 / 322 elite & idei

Andreea Paul: Ghid pentru investitorii straini. Cu ce ne laudam?

Andreea Paul: Ghid pentru investitorii straini. Cu ce ne laudam?

Investitorii  straini interesati de Romania au la dispozitie un ghid special, cu date  de ultima ora despre tara, performantele si potentialul economic,  precum si despre planurile de viitor. Potrivit fostului  consilier al premierului in guvernele Boc si Ungureanu, Andreea Paul,  ghidul Romania – Your Business Partner for 2012 trece in revista  politica de investitii cea comerciala, fiscala, a fortei de munca sau a infrastructurii.
De asemenea, se prezinta sectoarele economice cheie, cu grad ridicat de atractivitate pentru investitori.
„Dupa trei ani de constanta cadere a investitiilor straine directe in  Romania, care a continuat si in primele doua luni ale acestui an, se  impune o repozitionare a imaginii economiei romanesti intr-o prezentare  structurata”, a precizat Andreea Paul.
Ghidul este impartit in  14 capitole, iar, printre sectoarele economice importante, se numara cel  auto, IT&C, turism, energie, industria farmaceutica, industria aeronautica sau cel de cercetare si dezvoltare.

Articol publicat pe www.andreeavass.ro

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe