Adriana
Publicat în 14 mai 2012, 13:07 / 262 elite & idei

Andreea Paul: Ghid pentru investitorii straini. Cu ce ne laudam?

Andreea Paul: Ghid pentru investitorii straini. Cu ce ne laudam?

Investitorii  straini interesati de Romania au la dispozitie un ghid special, cu date  de ultima ora despre tara, performantele si potentialul economic,  precum si despre planurile de viitor. Potrivit fostului  consilier al premierului in guvernele Boc si Ungureanu, Andreea Paul,  ghidul Romania – Your Business Partner for 2012 trece in revista  politica de investitii cea comerciala, fiscala, a fortei de munca sau a infrastructurii.
De asemenea, se prezinta sectoarele economice cheie, cu grad ridicat de atractivitate pentru investitori.
„Dupa trei ani de constanta cadere a investitiilor straine directe in  Romania, care a continuat si in primele doua luni ale acestui an, se  impune o repozitionare a imaginii economiei romanesti intr-o prezentare  structurata”, a precizat Andreea Paul.
Ghidul este impartit in  14 capitole, iar, printre sectoarele economice importante, se numara cel  auto, IT&C, turism, energie, industria farmaceutica, industria aeronautica sau cel de cercetare si dezvoltare.

Articol publicat pe www.andreeavass.ro

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe