Adriana
Publicat în 27 septembrie 2017, 14:27 / 94 elite & idei

Andreea Paul: „Lumea viitorului va fi resetata de o noua forta, in plina expansiune – forta civica”

Andreea Paul: „Lumea viitorului va fi resetata de o noua forta, in plina expansiune – forta civica”
+ Observator

La Conferinta „Demne. Puternice. Impreuna” am vorbit despre forta interioara a femeilor care au curajul sa iasa din situatia de victima. In cazul de fata, victimele violentei domestice. E necesar sa incurajam oamenii sa lupte impotriva nedreptatilor cu care se intalnesc in viata de zi cu zi. Sa nu mai accepte verdictul „nu se mai poate face nimic!”, conform Revistei CARIERE.
Sa nu mai dea vina pe saracie, guvern, politicieni, ci sa caute schimbarea din interior, in forta constiintei personale, singura care poate schimba lumea. Andreea Paul, presedinta INACO, think tank-ul care militeaza pentru inovativitate si competitivitate, a vorbit despre Economie si Iubire. „Am estimat costurile economice anuale ale violentei domestice la peste 5 miliarde euro, a lipsei iubirii fata de aproapele tau si fata de cei din comunitatea noastra de care nu ne pasa, uneori, prea mult. Altfel, Romania nu ar fi pe al treilea loc de la coada la discriminarea de gen in UE.
http://www.wall-street.ro/articol/Careers/214388/andreea-paul-lumea-viitorului-va-fi-resetata-de-o-noua-forta-in-plina-expansiune-forta-civica.html

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe