Matei Bogdan
Publicat în 15 noiembrie 2023, 20:06 / 164 elite & idei

Andreea Paul: Voi fi din nou împreună cu elevii care doresc să exploreze noi orizonturi la atelierul Open Space Technologies!

Andreea Paul: Voi fi din nou împreună cu elevii care doresc să exploreze noi orizonturi la atelierul Open Space Technologies!

Alături de Radu și Iulian, voi fi din nou împreună cu elevii care doresc să exploreze noi orizonturi la atelierul Open Space Technologies! 🚀 Sâmbăta care vine, la orele 16.00. Am fost invitată de organizatori să dezvălui 🔑 secretele îmbinării educației cu sportul de performanță, ce învață copiii atunci când fac sport, de ce universitățile de top punctează activismul sportiv în portofoliul educațional, la urma urmei la ce folosesc abilitățile dobândite în sport copiilor noștri pentru a performa la școală, apoi, în carieră și în viață. Găsiți programul complet în contul de pe www.platforma.toe.hubproedus.ro și înscrie-te la activități.

__

Programul Vocația ta este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin PROEDUS, sub coordonarea Cul Tur Ed – Direcția Cultură, Învățământ, Turism a Municipiului București.

Ultima ora:

ObservatorCodrin Scutaru, Andrei Stoian: Summit-ul NATO din Washington. Competiția pentru Casa Albă

PoliticMarcel Ciolacu: Tricolorul va fi mereu o mărturie a unității noastre, reper neprețuit al conștiinței românești

EconomieMihai Precup: In Tokyo – Japonia | Consolidarea cooperării economice româno-nipone

ExternAlexandru Grumaz: Este Ordinea Mondială într-o spirală descendentă!? Avem o criză a rachetelor nucleare tactice în Europa?

SocialCarmen Elena Cirnu: 🌟 Major Milestone Achieved! 🌟

EvenimenteVictor Vevera: ICI București este prezent la conferința „ Lumea Geospațială: 20 de ani de comunitate geospațială ” 2024

EditorialRadu Puchiu: Am moderat o nouă întâlnire pe care Aspen Institute Romania a organizat-o ca parte a Programului Technology & Society

CulturaCristina Popescu: Municipiul Cluj-Napoca, 1900 de ani de atestare documentarăClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe