OraNoua.ro
Publicat în 12 iunie 2013, 10:26 / 215 elite & idei

Andreea Roșca: RBL va mentora 100 de antreprenori debutanti, cofinantati de stat cu maxim 10.000 euro, prin programul SRL-D

Andreea Roșca: RBL va mentora 100 de antreprenori debutanti, cofinantati de stat cu maxim 10.000 euro, prin programul SRL-D

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, IMM si Turism si Fundatia Romanian Business Leaders au lansat un parteneriat public-privat prin care 100 de tineri antreprenori care beneficiaza de finantare in cadrul programului guvernamental SRL-D vor intra intr-un proiect de mentorat asigurat de unii dintre cei mai importanti lideri de business din Romania.

Parteneriatul este o premiera in domeniul colaborarii dintre institutiile guvernametale si societatea civila si are ca scop incurajarea spiritului antreprenorial si cresterea sanselor de succes al noilor microintreprinderi finantate din bugetul total de 25 de milioane de lei alocat de Guvernul Romaniei prin programul SRL-D pentru anul 2013.
Peste 50 de oameni de business cu experienta in companii nationale si multinationale de renume din Romania vor mentora tinerii antreprenori care au sanse reale de a construi o afacere durabila si profitabila, oferindu-le acestora expertiza, metode si principii fundamentale in dezvoltarea unei afaceri de succes. Mentorii sunt membri ai Romanian Business Leaders sau ai partenerilor Fundatiei. Cine sunt mentorii care au confirmat pana acum participarea in program. 
Programul se adreseaza, in primul an, unui numar de 100 de noi afaceri, selectate de membrii Fundatiei Romanian Business Leaders – pe baza de plan de afaceri si interviu – si va consta in sesiuni de mentorat alaturi de specialisti in management, finante, juridic, resurse umane si comunicare. In prealabil, antreprenorii debutanti opteaza sa faca parte din programul de mentorat.
Mai multe detalii si imagini de la conferinta de presa prilejuita de lansarea programului.
Protocolul de colaborare semnat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, IMM si Turism este rezultatul echipei proiectului 1.001 start-up-uri, generat la a doua editie a Romanian Business Leaders Summit, din 7-8 februarie 2013.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera: Premiu pentru cercetarea științifică de elită

PoliticKelemen Hunor: Acest guvern rămâne şi va face treabă până în 2024. UDMR nu va vota nicio moţiune de cenzură

EconomieCristian Grosu: Săptămâna care modelează Europa și România ei

ExternAntonia Colibasanu: What the EU’s Green Deal Means for Europe and Russia

SocialAdrian Hatos, la dezbaterea despre meditații organizată de Societatea Academică din România

EvenimenteVictor Vevera: Premiu pentru cercetarea științifică de elită

CulturaCristina Popescu: Pictorul Dimitrie Știubei, un pictor de …marcă

EditorialTeodor Baconschi: D-ale pandemiei. Un final cu repetițieClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe