Matei Bogdan
Publicat în 21 martie 2023, 21:00 / 79 elite & idei

Andrei Stoian: Atunci a început povestea Canal 33

Andrei Stoian: Atunci a început povestea Canal 33

17 martie 2017

atunci a început povestea Canal 33. și îi mulțumesc lui Alexandru Raducanu pentru că m-a luat alături de el în acest proiect frumos. chiar în seara lui 17 martie am avut prima emisiune (poza mai jos, invitat: Ovidiu Joita, fondator iAgency.ro). pornisem cu ideea unei televiziuni de business. online, la început. acum pe toate rețelele de cablu, HD. cu multe (foarte multe) eforturi din partea lui Alex.

tot timpul am fost întrebat (încă mai sunt): „cine se află în spatele Canal 33?”, „cine finanțează?”. și la fel răspund: „tenacitatea lui Alex, crezul unor oameni – mă dau exemplu – că poți face televiziune și altfel”.

am avut oferte să mă alătur unor televiziuni mari. să realizez acolo emisiunea Sfere de Interes. am rămas alături de proiectul pe care l-am început alături de Alex și alți colegi dragi (Cristina, Antoaneta Eta Banu, Anca Rancea, Roxana-Ioana Gabor-Iliescu, Paul Gabor-Iliescu, Cătălin Ioniță, Catalin Grosu).

am constatat, cu bucurie, că multe televiziuni au preluat formatul emisiunii pe care o realizez, s-au aplecat către subiecte din domeniul relațiilor internaționale și au invitat specialiști pe care îi vedeau în emisiunea mea. este un semn bun că avem public dornic să fie conectat la ce se întâmplă în lume.

suntem departe de perfecțiune. la fel și emisiunea mea. cu unii invitați pot fi de acord, cu alții mai puțin. dar aceasta este frumusețea dialogului, a pieței ideilor. nu uitați de gândirea critică!

mulțumesc celor care se uită la Sfere de Interes și îmi oferă feedback! mulțumesc echipei tehnice fără de care emisiunea nu ar exista! și îi mulțumesc, încă o dată, lui Alex – pentru crez, tenacitate și reziliență!

mergem înainte!

Ultima ora:

ObservatorMihai Sebe, Oana Mocanu, Eliza Vaș, Alina Bârgăoanu, Ciprian Stănescu: Online Public Debate – “Climate Change and the Future of Europe”, June 14

PoliticLuca Niculescu: Prezență foarte activă a României la Conferința ministerială a OCDE

EconomieDaniel Dăianu, despre situația gravă din învățământ. Sunt sau nu sunt bani pentru profesori

ExternMarco Badea: Despre distrugerea barajului Nova Kahovka din sudul Ucrainei

SocialRadu Burnete: Guvernul are o dilemă în privința educației și a profesorilor

EvenimenteMihai Sebe, Oana Mocanu, Eliza Vaș, Alina Bârgăoanu, Ciprian Stănescu: Online Public Debate – “Climate Change and the Future of Europe”, June 14

CulturaManuela Catrina: 5 iunie – ziua învățătorului, ziua în care s-a născut Gheorghe Lazăr

EditorialAlexandra Gătej: De ce iubește atât de tare Charles al III-lea Ardealul. Regele Verde în Transilvania sau plăcerile simple ale unui om mareClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe