Matei Bogdan
Publicat în 8 septembrie 2021, 13:00 / 169 elite & idei

Antonia Colibașanu, la Overcoming Our Blind Spots

Antonia Colibașanu, la Overcoming Our Blind Spots

Sunt printre profii care cred că nu poți face performanță educațională dacă nu colaborezi cu cei care practică ceea ce tu predai. Ca atare, e cumva naturală nu doar colaborarea mea cu Romanian Business Leaders (RBL), dar și întrebarea la care vom încerca să răspundem mâine: „ce-am învățat?”

Mai mult, la început de an școlar/universitar, cred că e util să citim despre studiul RBL referitor la o altă întrebare esențială: „cum sunt tinerii după un an de pandemie?” – link (postez și în comentarii, pentru cei care găsesc mai ușor așa):

https://www.edupedu.ro/tinerii-romani-se-simt-mai…/

—-

Într-o lume a supraexpunerii, agenda publică e adesea plină de Blind Spots. Paradoxal, tocmai aceste “puncte oarbe” sunt cele care fac diferența în fiecare dintre dimensiunile vieții noastre de zi cu zi.

În sesiunea de deschidere, invitații noștri ne vor ajuta să creionăm împreună lecțiile celui mai mare blind spot: COVID-19 din diferite perspective: macroeconomie, business, strategie și sustenabilitate.

👉Îți poți achiziționa biletul tău fizic sau online pe www.summit.rbls.ro!

* Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor reglementărilor împotriva răspândirii COVID-19 aflate în vigoare la momentul respectiv. Numărul de locuri în sală la eveniment poate fi modificat în orice moment conform restricțiilor, iar persoanele afectate de această situație vor putea avea acces online.

#OvercomingOurBlindSpots#RBL10ani

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

PoliticNicuşor Dan: Nu se pune problema ca stimulentele pentru nou-născuţi sau voucherele materna să nu mai fie plătite

EconomieCosmin Ghita: Societatea Nationala Nuclearelectrica launches the 2021-2023 Scolarship program “The Young Nuclearist”

ExternManuela Catrina: Despre #suveranitate tehnologica si #semiconductori. Cum poate #Romania contribui la acest efort european

SocialMarian Staș: Reportaj la singura școală rurală care va funcționa după programul lui Iohannis „România Educată”

EvenimenteVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

CulturaDoina Banciu: Tradiție și continuitate în valorificarea patrimoniului imaterial, ediția I

EditorialAlina Bârgăoanu: 11 septembrie și noul InternetClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe