Adriana
Publicat în 28 martie 2012, 11:34 / 424 elite & idei

Bogdan Dragoi, intalnire cu conducerea bursei londoneze

Bogdan Dragoi, intalnire cu  conducerea bursei londoneze

O delegatie a  London Stock Exchange (LSE) si a Bursei de Valori Bucuresti  (BVB) a participat, marti, la Palatul Victoria, la o intalnire cu ministrul Finantelor Publice, Bogdan Dragoi, si Andreea Paul, consilier de stat in aparatul propriu de lucru al Primului Ministru.
Dragoi a prezentat rezultatele reformelor structurale pe care Romania le-a adoptat in ultimii ani, se mai arata in documentul citat.
Conducerile BVB si LSE vor semna o scrisoare de intentie privind programul de parteneriat, care va include, pe langa evenimentele de prezentare a oportunitatilor de investitii din Romania, cursuri de pregatire pentru specialistii romani in piata de capital la London Stock Exchange Academy.
La intalnirea de marti au participat Dan Paul, presedintele Asociatiei Brokerilor si vice-presedinte al Consiliului de Administratie al BVB, iar din partea LSE Tracey Pierce – Director of Equity Primary Markets, Luca Peyrano – Head of Italy & Continental Europe Primary Markets, Kevin Milne – Director of Post Trade si Giulio di Cerbo – Chairman.

Reprezentantii Bursei din Londra (London Stock Exchange – LSE) si ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB) vor organiza la Londra pana la finele acestui an, Romanian Investment Forum, intalnire dedicata prezentarii mediului investitional din Romania,

Articol publicat pe www.hotnews.ro

 

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe