OraNoua.ro
Publicat în 21 martie 2012, 16:04 / 328 elite & idei

Bogdan Naumovici va participa la Forumul Management 360

Bogdan Naumovici va participa la Forumul Management 360

Forumul Management 360 va analiza, anul acesta, strategiile de eficienta si eficacitate corporatista. Evenimentul se va desfasura pe 29 martie, la Hotel Howard Johnson, Sala Platinum Grand Ballroom din Bucuresti.

Management 360 este dedicat managerilor, antreprenorilor, expertilor in resurse umane, consultantilor in afaceri, trainerilor si specialistilor care vor sa-si dezvolte propria valoare profesionala, pe cea a companiei si angajatilor pe care ii reprezinta.

Forumul este organizat in trei sesiuni si va prezenta tendintele in management ca urmare a evenimentelor globale si locale, influenta webului social in leadership precum si cele mai noi metode de delegare si talent management.

Ultima parte a evenimentului va arata cum se poate diagnostica etapa de evolutie in care se afla orice sistem – fie ca e vorba de un individ, de o echipa (de conducere sau din „front-line”), de o organizatie sau chiar de o intreaga societate.

Printre speakerii evenimentului se regasesc: Bogdan Naumovici, Creative Director 23 Communication Ideas, Robert Popescu, CEO A&D Pharma, George Georgakopoulos, Director Executiv Senior Bancpost, Cristian Ionescu, Country Cluster Manager Coface, Camelia Sucu, Owner Class Living.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera: Securing the Future and unlocking Cybersecurity Solutions

PoliticMarco Badea: S-au încheiat discuțiile între Biden și Putin. SUA au avertizat cu ”sancţiuni severe”. Rusia a amintit de al Doilea Război Mondial

EconomieFlorin Georgescu: România a asigurat echilibrele macroeconomice numai în cadrul programelor încheiate cu FMI, Banca Mondială și CE / Aplicarea terapiei de șoc a reprezentat o succesiune de „victorii à la Pirus”

ExternIulian Fota: Chiar daca pericolul razboiului impotriva Ucrainei s-a mai estompat el va continua sa pluteasca cat timp cererile Moscovei sunt nerezonabile

SocialDaniela Vișoianu: Din seria ”ce aș fi vrut să învăț în liceu”…

EvenimenteVictor Vevera: Securing the Future and unlocking Cybersecurity Solutions

CulturaDan Mircea Cipariu: Regulamentul celei de-a XII-a ediții a Galei Tinerilor Scriitori

EditorialRadu Magdin: Why the German Mittelstand is the way forward for CEE’s businessesClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe