OraNoua.ro
Publicat în 21 martie 2012, 16:04 / 245 elite & idei

Bogdan Naumovici va participa la Forumul Management 360

Bogdan Naumovici va participa la Forumul Management 360

Forumul Management 360 va analiza, anul acesta, strategiile de eficienta si eficacitate corporatista. Evenimentul se va desfasura pe 29 martie, la Hotel Howard Johnson, Sala Platinum Grand Ballroom din Bucuresti.

Management 360 este dedicat managerilor, antreprenorilor, expertilor in resurse umane, consultantilor in afaceri, trainerilor si specialistilor care vor sa-si dezvolte propria valoare profesionala, pe cea a companiei si angajatilor pe care ii reprezinta.

Forumul este organizat in trei sesiuni si va prezenta tendintele in management ca urmare a evenimentelor globale si locale, influenta webului social in leadership precum si cele mai noi metode de delegare si talent management.

Ultima parte a evenimentului va arata cum se poate diagnostica etapa de evolutie in care se afla orice sistem – fie ca e vorba de un individ, de o echipa (de conducere sau din „front-line”), de o organizatie sau chiar de o intreaga societate.

Printre speakerii evenimentului se regasesc: Bogdan Naumovici, Creative Director 23 Communication Ideas, Robert Popescu, CEO A&D Pharma, George Georgakopoulos, Director Executiv Senior Bancpost, Cristian Ionescu, Country Cluster Manager Coface, Camelia Sucu, Owner Class Living.

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe