OraNoua.ro
Publicat în 12 martie 2014, 09:15 / 244 elite & idei

Petre Munteanu: Call for Applications – Stagii FP România în domeniile Marketing şi Comunicare

Petre Munteanu: Call for Applications – Stagii FP România în domeniile Marketing şi Comunicare
Master FP România,

Revista Foreign Policy România iniţiază un prim ciclu de stagii în domeniile Marketing şi Comunicare. Durata stagiului: 15 Martie – 15 August (program part-time, flexibil). Perioada de trimitere a cererilor de acceptare: 10 – 17 martie 2014. Valabil şi pentru studenţi care nu se află în Bucureşti.

Urmăriţi şi grupul facebook Master FP România.
FP România dă stagiarilor posibilitatea să participe la realizarea strategiilor de marketing şi comunicare pentru ediţia românească a revistei internaţionale – şi ocazia de a intra în detaliile practice ale teoriilor studiate.
Internshipul FP România presupune: 

participarea la aplicarea strategiilor de marketing şi comunicare ale revistei (contribuţii la mai buna relaţionare cu cititorii şi partenerii etc.),  activităţi de research (documentarea unor campanii internaţionale etc.),  contribuţii la activităţi de suport (crearea de baze de date, comunicare etc.).

Internshipul FP se adresează studenţilor din ciclurile de licenţă şi masterat în domenii ca: marketing, publicitate, relaţii publice, social media. 
Aplicaţiile sunt aşteptate în perioada 10 – 17 martie 2014, la adresa master.fpgf@ymail.com.  
Aplicaţiile trebuie să conţină:

CV (format la alegere),  scrisoare de intenţie (din care să reiasă relevanţa unui stagiu FP pentru traseul de carieră – şi aşteptările personale de la un asemenea stagiu) şi  răspunsuri succinte, dar elocvente, la întrebările:

Ce pot face marketingul / relaţiile publice / social media pentru o publicaţie tipărită?

Cum percepeţi brandul FP România? Cui consideraţi că se adresează?

Cum putem strânge relaţia dintre revistă şi, de exemplu, publicul universitar?

Numărul de locuri posibile: 1-3 pentru aplicanţii din Bucureşti (care vor lucra şi în redacţia FP) şi 1-3 locuri pentru cei din alte centre universitare, din România sau din străinătate (cu care se va menţine legătura online).
Din păcate, stagiul nu este plătit 🙁 Cei mai performanţi stagiari vor fi, însă, premiaţi cu participarea la diferite cursuri, evenimente sau proiecte ale FP România şi ale partenerilor săi.
Toţi participanţii la internshipul FP pot primi adeverinţe de practică – cei mai performanţi pot primi şi recomandări adecvate.
La finalul unei stagiu complet, fiecare stagiar ar trebui să aibă o perspectivă îmbunătăţită asupra dinamicii pieţei internaţionale a publicaţiilor tipărite – şi să-şi fi clarificat o temă de aprofundat în următoarea perioadă.
Mulţumim pentru interes – şi succes!
Petre Munteanu – FP România

Ultima ora:

ObservatorAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

PoliticSebastian Burduja propune o întâlnire cu părţile implicate în problema gunoiului şi constituirea unui grup de lucru

EconomieBogdan Chiriţoiu: 2020 a fost clar un an diferit; pe ansamblu economia noastră a mers surprinzător de bine

ExternMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

SocialManuela Catrina: Ne luptam cu birocratia, iar unii cred ca hartia e mai safe

EvenimenteAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialCorneliu Vișoianu: Voluntarul și Club România după 10 ani | Bogdan Gavrilă, Spiritul Voluntarului care dă, fară să aștepte răsplată ci doar construiește ”Zero-risk” societyClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe