Adriana
Publicat în 8 martie 2017, 17:50 / 95 elite & idei

Catalin Predoiu, apel către liberali: Să renunţăm la lupta fratricidă!

Catalin Predoiu, apel către liberali: Să renunţăm la lupta fratricidă!
+ Observator

În cadrul Consiliului Naţional de Coordonare al PNL, Cătălin Predoiu a făcut apel la unitate şi solidaritate între membrii, deoarece toţi membrii sunt egali şi a militat pentru renunţarea luptei fratricide, deoarece aceste aspecte macină treptat partidul.

Cătălin Predoiu a fost primul candidat care s-a înscris pentru şefia PNL încă de la 11 decembrie 2016, prin intremediul unui mesaj postat pe contul său de Facebook: „Am luat decizia sa candidez la viitoarea Conventie Nationala a PNL din 2017 pentru functia de Presedinte ales. Doresc un PNL unit, dar un PNL viu, nu unul inert, cum e acum, naucit de rezultatul alegerilor. Ii chem pe colegi la unitate, dar si la reintoarcerea PNL la politicile care l-au consacrat. Candidez pentru ca PNL trebuie sa se reintoarca la problemele poporului, sa militeze pentru antreprenori si capitalism national. Candidez pentru ca inteleg cat de important este sa avem o opozitie reala la PSD in Parlament.”
https://www.antena3.ro/politica/catalin-predoiu-apel-catre-liberali-sa-renuntam-la-lupta-fratricida-402296.html

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe