OraNoua.ro
Publicat în 25 iunie 2014, 20:58 / 326 elite & idei

Cătălin Predoiu avertizează că un articol din Codul Civil a fost modificat pe ascuns

Cătălin Predoiu avertizează că un articol din Codul Civil a fost modificat pe ascuns

Cătălin Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidențiale, avertizează că un articol din Codul Civil a fost modificat pe ascuns și neconstituțional de către Comisia Juridică a Camerei Deputaților. Acesta le cere deputaților să nu repete istoria din Marțea Neagră, când mai multe legi fundamentale au fost modificate în aceeași manieră.

‘După ce acum câteva luni, în Marțea Neagră, parlamentarii de la putere au încercat să-și asigure super imunitate prin modificările aduse Codului Penal și scăparea corupților de justiție prin legile amnistiei și grațierii, Comisia Juridică a Camerei Deputaților atacă din nou.

Acum lovește, pe ascuns și neconstituțional și Codul Civil. Comisia a modificat neconstituțional, repet, neconstituțional, art.1112 din Codul Civil. Cer Camerei Deputaților să nu voteze un amendament neconstituțional la Codul Civil’, a declarat prim — vicepreședintele PDL.

Ultima ora:

ObservatorVino și descoperă arta viitorului la Biblioteca Centrală Universitară Carol I

PoliticAndrei Caramitru: Războiul din Ucraina si problemele pe care le avem acum vin de fapt dintr-o ideologie veche

EconomieRadu Hanga: OMRO IFN îşi continuă finanţarea prin bursă şi listează obligaţiuni în valoare de 10 milioane de lei

ExternSebastian Burduja: Vă propun să marcăm ziua Europei cu un exercițiu de sinceritate

SocialManuela Catrina: Cum stati cu parolele?

EvenimenteVino și descoperă arta viitorului la Biblioteca Centrală Universitară Carol I

CulturaCristina Popescu: Faună protejată din Marea Neagră

EditorialRadu Puchiu: 𝗠𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝘂𝗹 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗰𝘁Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe