OraNoua.ro
Publicat în 12 aprilie 2017, 14:32 / 227 elite & idei

Cătălin Predoiu: Când tot PNL-ul va fi în picioare împotriva PSD-ului, atunci vom avea încrederea oamenilor înapoi

Cătălin Predoiu: Când tot PNL-ul va fi în picioare împotriva PSD-ului, atunci vom avea încrederea oamenilor înapoi

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a afirmat, marți seară, la Ploiești, că oamenii vor să îi vadă pe liberali în luptă cu PSD-ul, iar atunci când întreg partidul va sta împotriva social-democraților, cetățenii vor avea încredere în PNL.

„Oamenii vor să ne vadă în competiție și în luptă cu PSD-ul. (…) Trebuie să ridicăm partidul în toate organizațiile împotriva PSD-ului. Când tot PNL-ul va fi în picioare peste tot, așa cum e aici, împotriva PSD-ului, atunci vom avea încrederea oamenilor înapoi, pentru că ei, deocamdată, ne simt ezitanți și în anumite locuri ne simt chiar oarecum în complicitate, ceea ce nu e adevărat. Ar trebui să și probăm acest lucru”, a spus Predoiu în discursul susținut la Comitetul de Coordonare Județean al PNL Prahova.

El a precizat că una dintre problemele liberalilor este legată de încredere, subliniind că este nevoie ca aceștia să se întoarcă la politici de dreapta „clare”.

”Aici în Prahova, colegii pe care-i aveți în față au înțeles că fie prosperă politic și câștigă împreună politic și iată-i fruntași în PNL, fie se duc pe tobogan cu mâinile înfipte unul în gâtul altuia, așa cum se întâmplă, din păcate, în alte organizații. (…) De ce și de ce …, putem vorbi până mâine, dar în general toate cauzele se cunosc. Problema e că unele dintre ele persistă și pentru viitor și amenință ca PNL să treacă în continuare prin crize pentru că încă nu sunt înlăturate aceste cauze și prima pe care eu o văd este lipsa de încredere. Noi nu mai avem încredere în noi, dacă noi nu avem încredere că putem fi din nou partidul câștigător, n-or să aibă încredere nici cei de pe stradă. Dacă noi nu mai avem încredere că suntem gata să recunoaștem valoarea și să o promovăm și nu să-i dăm un picior undeva și să o băgăm sub masă, atunci nu vom ajunge nicăieri. Cheia este să promovăm valori în PNL. (…) Trebuie să ne întoarcem la politici de dreapta clare”, a mai spus Cătălin Predoiu.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe