OraNoua.ro
Publicat în 5 octombrie 2016, 11:47 / 473 elite & idei

Cătălin Predoiu, despre conducerea PNL: Important e să avem discuții constructive, care să consolideze fuziunea

Cătălin Predoiu, despre conducerea PNL: Important e să avem discuții constructive, care să consolideze fuziunea

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a afirmat sâmbătă, cu privire la o nouă nominalizare pentru funcția de copreședinte al formațiunii, că este important ca liberalii să aibă discuții constructive, care să consolideze fuziunea.

„Parcurgem, forțați de împrejurări nedorite și neplăcute, o procedură care nu era prevăzută în parcursul fuziunii la acest moment, dar asta este viața. Trebuie să facem față și să mergem înainte. Important este să avem discuții constructive, care să consolideze fuziunea și să crească șansele partidului în alegeri”, a spus Predoiu, întrebat cu privire la o nouă nominalizare pentru postul de copreședinte după demisia lui Vasile Blaga.

Cât privește o eventuală opțiune pentru președinte unic, el a susținut că obiectivele sunt consolidarea fuziunii și creșterea șanselor PNL în alegeri.

„Ca în orice decizie te poți orienta pe o soluție pe termen scurt sau de termen lung, dar cred că acestea sunt obiectivele pe care trebuie să le avem în vedere: consolidarea fuziunii și creșterea șanselor partidului în alegeri”, a declarat Predoiu.

El a subliniat că se concentrează pe politicile publice ale partidului și programul de guvernare al PNL.

„Altele sunt obiectivele acum, nu cele personale, ci cele care țin de șansele partidului în alegeri. De aceste alegeri depind foarte multe lucruri”, a precizat Predoiu.

adevarul.ro

Ultima ora:

ObservatorCodrin Scutaru, Andrei Stoian: Summit-ul NATO din Washington. Competiția pentru Casa Albă

PoliticMarcel Ciolacu: Tricolorul va fi mereu o mărturie a unității noastre, reper neprețuit al conștiinței românești

EconomieMihai Precup: In Tokyo – Japonia | Consolidarea cooperării economice româno-nipone

ExternAlexandru Grumaz: Este Ordinea Mondială într-o spirală descendentă!? Avem o criză a rachetelor nucleare tactice în Europa?

SocialCarmen Elena Cirnu: 🌟 Major Milestone Achieved! 🌟

EvenimenteVictor Vevera: ICI București este prezent la conferința „ Lumea Geospațială: 20 de ani de comunitate geospațială ” 2024

EditorialRadu Puchiu: Am moderat o nouă întâlnire pe care Aspen Institute Romania a organizat-o ca parte a Programului Technology & Society

CulturaCristina Popescu: Municipiul Cluj-Napoca, 1900 de ani de atestare documentarăClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe