OraNoua.ro
Publicat în 13 aprilie 2016, 17:37 / 241 elite & idei

Cătălin Predoiu: Un prim efect al nominalizării lui Marian Munteanu – confuzia PSD

Cătălin Predoiu: Un prim efect al nominalizării lui Marian Munteanu – confuzia PSD

Președintele interimar al PNL București, Cătălin Predoiu, susține că un prim efect al nominalizării lui Marian Munteanu pentru a candida la Primăria Capitalei este confuzia PSD.

„Încă de la începutul discuțiilor am fost de părere că un candidat din societatea civilă ar fi cel mai bun răspuns pe care PNL îl poate da străzii nemulțumite de politic. (…) Am propus într-adevăr soluția societății civile, dar nu vreau să-mi arog merite necuvenite. Este bine că s-a găsit atât de rapid o soluție potrivită cu cerința străzii, suntem contracronometru în bătălia cu PSD. Confuzia în care a intrat PSD este deja un prim efect al acestei nominalizări”, a scris miercuri Predoiu peFacebook.

El arată că Marian Munteanu a fost apropiat de PNL dinainte de nominalizare, menționând că acesta acceptase să facă parte din comitetul de sprijin al fostului candidat Ludovic Orban, din partea societății civile.

„Filiala PNL București va continua campania pe sectoare și va organiza în cel mai scurt timp campania candidatului PNL Marian Munteanu. E important să venim cu un program concret de soluții pentru București, iar în plan general să împingem jocul politic înainte pe linia democrației și a euroatlanticismului, valorile care au adus în România atât bine cât s-a putut aduce după 1990”, spune Predoiu.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

PoliticNicuşor Dan: Nu se pune problema ca stimulentele pentru nou-născuţi sau voucherele materna să nu mai fie plătite

EconomieCosmin Ghita: Societatea Nationala Nuclearelectrica launches the 2021-2023 Scolarship program “The Young Nuclearist”

ExternManuela Catrina: Despre #suveranitate tehnologica si #semiconductori. Cum poate #Romania contribui la acest efort european

SocialMarian Staș: Reportaj la singura școală rurală care va funcționa după programul lui Iohannis „România Educată”

EvenimenteVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

CulturaDoina Banciu: Tradiție și continuitate în valorificarea patrimoniului imaterial, ediția I

EditorialAlina Bârgăoanu: 11 septembrie și noul InternetClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe