Matei Bogdan
Publicat în 15 iunie 2021, 14:10 / 45 elite & idei

Ciprian Stănescu: Transformator, programul de transformare pentru startup-uri și ONG-uri. Deadline de aplicare pe 22 iunie

Ciprian Stănescu: Transformator, programul de transformare pentru startup-uri și ONG-uri. Deadline de aplicare pe 22 iunie

Un viitor sustenabil este singurul viitor pe care ni-l permitem. Avem nevoie să construim soluții civice și de business vizionare, sustenabile și reziliente în fața incertitudinii. Social Innovation Solutions lansează prima ediție a Transformator – un program incomod de transformare a modelului de business și dezvoltare de obiective strategice.

”Construim împreună pentru a răspunde unui viitor în care sustenabilitatea și tehnologia sunt esențiale. Avem nevoie să ne punem acele întrebări strategice fără de care nu putem să creștem și să ne dezvoltăm soluțiile de business și civice sustenabil.”, spune Ciprian Stănescu, Președinte Social Innovation Solutions

Participanții primesc mentorat de la antreprenori cu experiență, acces la fonduri de investiții și instrumente pentru a lua cele mai bune decizii strategice.

 antreprenori cu experiență, acces la fonduri de investiții și instrumente pentru a lua cele mai bune decizii strategice.

Înscrierile se pot face pe site-ul Transformator până pe 22 iunie.

Cei 20 de participanți din Transformator 2021 pot fi business-uri sau ONG-uri între 2 și 4 ani cu o soluție pentru unul dintre următoarele 10 Obiective de Dezvoltare Durabilă ONU: Fără sărăcie (1), Foamete zero (2), Sănătate și Bunăstare (3), Educație de calitate (4), Energie curată și la prețuri accesibile (7), Muncă decentă și creștere economică (8), Industrie, inovație și infrastructură (9), Orașe și comunități durabile (11), Consum și producție responsabile (12) & Acțiune climatică (13).

Transformator poate ajuta participanții ce își pun unele din următoarele întrebări:

 • ”Ești într-un punct în care ai nevoie să îți transformi modelul de business?
 • Vrei să înțelegi mai multe despre sustenabilitate?
 • Vrei să afli mai multe despre cum să primești prima rundă de investment?
 • Vrei să înțelegi ce tipuri de tehnologie ar putea să îți facă business-ul sau organizația să crească?
 • Ești într-un punct în care ai nevoie să iei decizii strategice de business?”

Deadline-ul de înscriere este 22 iunie, programul urmând să aibă loc în perioada septembrie – noiembrie, oferind următoarele tipuri de activități și beneficii:

 • 3 Masterclass-uri (Investment, Strategic Foresight, Sustenabilitate și Obiective de Dezvoltare Durabilă)
 • 2 sesiuni de dezvoltare obiective și decizii strategice
 • Sesiuni de transformare a modelului de business
 • Pitch-uri în fața unor fonduri de investiții regionale (pentru participanți pregătiți de pitch)3 zile de Bootcamp
 • 1 sesiune de Advisory Board cu antreprenori recunoscuți
 • 3 întâlniri de mentorat cu antreprenori cu experiență
 • Audit de tehnologie
 • Acces platforma globală geneSIS de learning & networking
 • Instrumente de lucru: Anticipatory Canvas, FutureYou Canvas, Circular Futures Booklet
 • Participarea în panel și 2 invitații în cadrul Future Summit 2021

Transformator este un program dezvoltat de Social Innovation Solutions, organizație ce oferă suport pentru antreprenori, companii și policy makers în inovație socială și trenduri de viitor. SIS organizează incubatoare ca Future Makers sau Social Impact Award, precum și platformele de conversații Future Summit, Future Talks sau Future Magazine.

www.start-up.ro

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe