OraNoua.ro
Publicat în 13 februarie 2013, 18:10 / 260 elite & idei

Constantin Nita va participa la Romanian Energy Forum 2013

Constantin Nita va participa la Romanian Energy Forum 2013

Ministrul delegat pentru EnergieConstantin Nita, va paricipa, miercuri 27 februarie 2013, la lucrarile primei editii a Romanian Energy Forum 2013.

Evenimentul, derulat sub inaltul patronaj al Ministerului Economiei/Ministrului delegat pentru Energie si sub egida Academiei Romane/Institutului de Stiinte Politice si Relatii Internationale se va desfasura în perioada 27-28 februarie 2013, la centrul de conferințe al Pullman World Trade Center din Bucuresti.  Obiectivul forumului se centrează pe sloganul „Transformă-ți ideile și expertiza în legislație națională!”.

Evenimentul constituie o premieră în România prin formatul inedit care reunește într-un cadru de lucru interactiv-și nu într-un show de prezentare- reprezentanții administrației guvernamentale, reprezentanți ai principalelor companii de stat, ai mediului de afaceri, mediului academic și  societății civile.
Romanian Energy Forum 2013 va lansa în dezbaterea participanților un working paper, elaborat în comun de specialiști  ai Academiei Române și aparatul de lucru al  Ministrului delegat pentru Energie dar și „un pachet de documente” care au in vizor elaborarea viitoarei Strategii Energetice Nationale precum și propuneri legislative conexe, pentru a asigura stabilitatea și predictibilitatea acestui cadru.
Mai multe detalii pe site-ul evenimentului – www.energy-forum.ro

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera: Premiu pentru cercetarea științifică de elită

PoliticKelemen Hunor: Acest guvern rămâne şi va face treabă până în 2024. UDMR nu va vota nicio moţiune de cenzură

EconomieCristian Grosu: Săptămâna care modelează Europa și România ei

ExternAntonia Colibasanu: What the EU’s Green Deal Means for Europe and Russia

SocialAdrian Hatos, la dezbaterea despre meditații organizată de Societatea Academică din România

EvenimenteVictor Vevera: Premiu pentru cercetarea științifică de elită

CulturaCristina Popescu: Pictorul Dimitrie Știubei, un pictor de …marcă

EditorialTeodor Baconschi: D-ale pandemiei. Un final cu repetițieClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe