OraNoua.ro
Publicat în 23 aprilie 2014, 15:57 / 256 elite & idei

Corina Vințan: European League for Economic Cooperation – Romania organizeaza cea mai importanta conferinta regionala pe teme de agricultura

Corina Vințan: European League for Economic Cooperation – Romania organizeaza cea mai importanta conferinta regionala pe teme de agricultura

Compania de comunicare strategica si consultanta in Public Affairs si Public Relations Links Associates asigura serviciile de comunicare pentru organizatia European League for Economic Cooperation (Liga Europeana pentru Cooperare Economica – ELEC) – reprezentanta din Romania si organizeaza la Bucuresti, pe 27 mai 2014, cea mai importanta conferinta despre agricultura si protectia mediului in Europa Centrala si de Est.

Printre invitatii speciali ai acestui eveniment desfasurat cu sprijinul Bancii Nationale a Romaniei se numara Dacian Ciolos, comisarul european pentru Agricultura, Janez Potocnik, comisarul european pentru Mediu, Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale , Attila Korodi, ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, baronul Bernard Snoy, presedintele ELEC, Radu Deac, presedintele ELEC Romania, Valeriu Steriu, presedintele Comisiei pentru Agricultura si Mediu a ELEC.

Conferinta va fi cel mai important eveniment al anului dedicat agriculturii si mediului, teme care domina agenda europeana si au un impact semnificativ asupra calitatii vietii.

“Suntem incantati ca vom asigura serviciile de Comunicare pentru ELEC, o organizatie prestigioasa care aduna laolalta elite ale business-ului european care prin contributia lor de-a lungul timpului si-au pus amprenta asupra a ceea ce este astazi Uniunea Europeana. Agricultura Romaniei este din ce in ce mai performanta, potentialul ei este enorm si acesta este unul dintre motivele alegerii Bucurestiului ca loc de desfasurare a conferintei. UE acorda o atentie deosebita agriculturii si protectiei mediului, teme care vor fi abordate cu aceasta ocazie si care suntem siguri ca vor genera dezbateri constructive”, a declarat Corina Vintan, CEO Links Associates.

„Ne face placere sa anuntam colaborarea ELEC cu agentia Links Associates, pe care am ales-o atat pentru expertiza solida in domeniul agriculturii, cat si pentru echipa sa energica si creativa, care s-a remarcat prin numeroase proiecte ambitioase”, a declarat Radu Deac, presedintele ELEC Romania.

 

Ultima ora:

ObservatorMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieRadu Craciun: Suntem in ochiul furtunii

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteAlina Achim-Inayeh, moderator at Expert Forum conference – Eastern Europe and the Republic of China (Taiwan)

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe