OraNoua.ro
Publicat în 28 decembrie 2016, 19:26 / 228 elite & idei

Cristian Bușoi: Dragnea și apropiații săi inventează o conspirație împotriva PSD

Cristian Bușoi: Dragnea și apropiații săi inventează o conspirație împotriva PSD

Prim-vicepreședintele PNL Cristian Bușoi afirmă că social-democrații și apropiați acestora inventează o conspirație împotriva lor.

„Disperați că se văd nevoiți să renunțe la o propunere nepotrivită, Liviu Dragnea și apropiații săi inventează o conspirație împotriva PSD. Primul pas l-a făcut Călin Popescu-Tăriceanu, prin așa-zisele dezvăluiri de la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis. Apoi, doamna Vasilescu inventează o conversație pe care ar fi avut-o cu mine despre desemnarea premierului. Nu am purtat niciun dialog cu doamna Vasilescu în timpul campaniei, altul decât în timpul unei dezbateri la Antena 3, în fața a sute de mii de telespectatori, și în pauză, în prezența tuturor celor din platou. Am spus public ceea ce domnul președinte Iohannis anunțase deja: că nu va numi o persoană cu condamnări penale, căreia oricum legea îi interzicea să fie membru al Guvernului”, a scris, miercuri, Bușoi pe Facebook.

El subliniază că orice altă afirmație despre spusele sale reprezintă o minciună și o dezinformare cu bună știință din partea PSD.”Social-democrații pozează acum în victimă politică. Nu are nimeni nimic cu ideea ca PSD să guverneze, dacă respectă legea. Atât și nimic mai mult”, conchide liberalul.

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, vicepreședinte PSD, susține că PNL a fost relaxat în campania electorală, întrucât știa că președintele Klaus Iohannis nu va nominaliza un premier de la PSD, indiferent de scorul electoral.

„Lăsați filmele de spionaj și toate aberațiile aruncate zilele acestea în spațiul public! Pentru mine a fost relevantă discuția cu Cristian Bușoi din campania electorală: „Uitați de nominalizarea PSD la funcția de premier, chiar dacă câștigați alegerile. Iohannis nu va nominaliza un PSD-ist, indiferent de scor!” De asta a fost PNL atât de relaxat în campanie… Acum e clar, nu?”, a scris, marți seară, Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Ultima ora:

ObservatorAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

PoliticSebastian Burduja propune o întâlnire cu părţile implicate în problema gunoiului şi constituirea unui grup de lucru

EconomieBogdan Chiriţoiu: 2020 a fost clar un an diferit; pe ansamblu economia noastră a mers surprinzător de bine

ExternMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

SocialManuela Catrina: Ne luptam cu birocratia, iar unii cred ca hartia e mai safe

EvenimenteAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialCorneliu Vișoianu: Voluntarul și Club România după 10 ani | Bogdan Gavrilă, Spiritul Voluntarului care dă, fară să aștepte răsplată ci doar construiește ”Zero-risk” societyClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe