OraNoua.ro
Publicat în 14 iunie 2017, 22:05 / 254 elite & idei

Cristian Bușoi îl invită pe Orban la o dezbatere directă despre viitorul PNL

Cristian Bușoi îl invită pe Orban la o dezbatere directă despre viitorul PNL

Europarlamentarul Cristian Bușoi, candidat la funcția de președinte al PNL, a afirmat că și-ar dori o dezbatere directă despre viitorul PNL cu contracandidatul său, Ludovic Orban.

„Îl invit pe Ludovic Orban la o dezbatere directă despre viitorul Partidului Național Liberal, în această ultimă săptămână de campanie, fie într-un studio de televiziune, fie într-o Organizație PNL în care să aibă acces mass media interesată de această dezbatere ! Este nevoie de o dezbatere cu fair-play nu doar pentru a ne prezenta programele cu care candidăm la Congresul din 17 Iunie, ci si pentru a da un semnal electoratului de dreapta!”, a declarat Bușoi, într-un comunicat transmis duminică AGERPRES.

În opinia lui Bușoi, PNL trebuie să iasă din tăcere și să vorbească limpede pentru toți membrii săi și pentru români.

„E timpul să ne recăpătăm identitatea și direcția. Moțiunea mea, PNL — Partidul Viitorului, se adresează tuturor celor care cred, ca și mine, că putem reașeza Partidul Național Liberal în prima linie pe scena politică din România”, a mai precizat Cristian Bușoi.

Liberalii se reunesc sâmbătă, 17 iunie, în Congres pentru alegerea viitoarei conduceri. Pentru funcția de președinte al formațiunii candidează Ludovic Orban, Cristian Bușoi și Viorel Cataramă.

Duminică, 18 iunie, va avea loc Consiliul Național de Coordonare al PNL, care va vota Biroul Permanent Executiv al partidului de după alegerea noului președinte al liberalilor.

Ultima ora:

ObservatorAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

PoliticSebastian Burduja propune o întâlnire cu părţile implicate în problema gunoiului şi constituirea unui grup de lucru

EconomieBogdan Chiriţoiu: 2020 a fost clar un an diferit; pe ansamblu economia noastră a mers surprinzător de bine

ExternMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

SocialManuela Catrina: Ne luptam cu birocratia, iar unii cred ca hartia e mai safe

EvenimenteAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialCorneliu Vișoianu: Voluntarul și Club România după 10 ani | Bogdan Gavrilă, Spiritul Voluntarului care dă, fară să aștepte răsplată ci doar construiește ”Zero-risk” societyClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe