Adriana
Publicat în 21 septembrie 2016, 14:32 / 98 elite & idei

Cristian Diaconescu: EXISTĂ PERICOLUL DE RELOCARE A DACIEI SPRE AFRICA DE NORD”

Cristian Diaconescu: EXISTĂ PERICOLUL DE RELOCARE A DACIEI SPRE AFRICA DE NORD”
+ Observator

Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş a precizat că fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, este candidatul principal în Argeş al partidului la Senat. “Cristian Diaconescu este candidatul PMP Argeş pe primul loc la Senat. Pentru noi este o onoare. Cristian Diaconescu este argeşean şi doreşte să fie alături de argeşeni”, a declarat Bulf.
Cetăţean de onoare al judeţului, Diaconescu a tras un semnal de alarmă privind şi situaţia de la Dacia în contextul amânării construirii autostrăzii Piteşti-Sibiu. „Am senzaţia că s-a pierdut pasul politic pentru autostrada Piteşti-Sibiu şi lucrurile trebuie rezolvate. În aceste condiţii poate exista pericolul de relocare a Daciei spre Africa de Nord”, a concluzionat Diaconescu. A.V.
http://www.jurnaluldearges.ro/index.php/politic-2/18207-cristian-diaconescu-candidatul-numarul-1-al-pmp-arges-la-senat-exista-pericolul-de-relocare-a-daciei-spre-africa-de-nord

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe