Matei Bogdan
Publicat în 15 iunie 2021, 16:40 / 62 elite & idei

Cristian Diaconescu, în vizită de lucru în județul Alba

Cristian Diaconescu, în vizită de lucru în județul Alba

Cristian Diaconescu, președintele Partidului Mișcarea Populară, a fost prezent în weekendul ce a trecut, într-o vizită de lucru în județul Alba. 

Diaconescu s-a întâlnit cu președinții de organizații locale din județul Alba și cu simpatizanții partidului. De asemenea a mers prin mai multe localități unde există filiale PMP.

Vizita de lucru în județul Alba a noului președinte PMP, Cristian Diaconescu, s-a încheiat cu o conferință de presă susținută duminică, 13 iunie, la sediul partidului din Alba Iulia.

În timpul conferinței de presă, Diaconescu a discutat despre mai multe subiecte de interes național, dar un mare accent a pus pe Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) care în opinia sa conține o serie de greșeli ce pot avea consecințe serioase în ceea ce înseamnă captarea banilor europeni.

Mai mult de atât, Cristian Diaconescu a declarat că va fi candidatul PMP la Alegerile Prezidențiale din 2024, fiind și primul politician care și-a exprimat dorința de a candida pentru șefia statului.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe