Adriana
Publicat în 30 august 2016, 14:27 / 89 elite & idei

Cristian Ghinea: As dori sa existe o formula de a continua

Cristian Ghinea: As dori sa existe o formula de a continua
+ Observator

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a declarat ca isi doreste sa existe o formula prin care sa continue proiectele si dupa alegerile parlamentare, precizand ca daca va candida sau nu la alegerile din iarna va fi decizia premierului Dacian Ciolos.

„Cred ca si eu si alti colegi de-ai mei si domnul Ciolos traim intre doua stari contrare si o extrema. Prima este de epuizare. E foarte greu sa faci chestia asta, mai ales la presiunea timpului si presiunea publica care exista. Eu sunt un om foarte obosit in momentul asta. Pe de alta parte, fiind in aceste pozitii simti ca poti sa faci ceva bine. (…)

Atunci nu pot sa neg ca as dori sa existe o formula de a continua. Pe de alta parte sunt foarte linistit ca am si eu timp sa mai citesc o carte. Nu este decizia mea. E decizia premierului Dacian Ciolos. Suntem o echipa si nu o sa fac un pas de capul meu singur”, a spus Ghinea, intrebat daca va candida la alegerile parlamentare in contextul in care liderii liberali i-a facut o oferta de a se regasi pe listele PNL.

Intrebat daca, in cazul in care va candida, o va face cu echipa de la Palatul Victoria, Ghinea a spus: „Voi candida intr-o formula pe care o decide, sau nu o decide, Dacian Ciolos”.

Intrebat daca a discutat despre acest subiect cu premierul Dacian Ciolos, ministrul Fondurilor Europene a raspuns afirmativ.

„Am discutat (cu Ciolos – n.red.). Nu pot sa va spun (care a fost raspunsul-n.red.). O sa aflati la momentul respectiv. Tot decizia lui Dacian Ciolos este (care e momentul respectiv) „, a conchis Ghinea.

Presedinte PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a declarat miercuri ca isi doreste ca atat premierul Dacian Ciolos, cat si alti ministri precum Cristian Ghinea, Vlad Voiculescu sau Costin Borc, sa se regaseasca pe listele PNL pentru alegerile parlamentare, mentionand ca, daca premierul doreste sa ramana independent, PNL ar putea face un proiect comun cu acesta, iar liberalii sa-l sustina pentru functia de prim-ministru.
http://www.ziare.com/cristian-ghinea/ministru-fonduri-europene/candideaza-cristian-ghinea-la-alegerile-parlamentare-suntem-o-echipa-depinde-de-ce-va-decide-ciolos-1433421

Ultima ora:

ObservatorMihai Toader-Pasti: Nu m-am mai simțit așa pesimist politic de când cu OUG13

PoliticMihai Toader-Pasti: Nu m-am mai simțit așa pesimist politic de când cu OUG13

EconomieCosmin Ghiță: Avem în derulare investiţii de 9 miliarde de euro şi ne dorim să identificăm tineri pasionaţi şi dedicaţi pe care să îi sprijinim să ajungă experţii de mâine şi să îi păstrăm în ţară

ExternBogdan Aurescu va participa la a 76-a sesiune a Adunării Generale a ONU

SocialGeorge Butunoiu: Asistentă de 47 de ani sau de 26?

EvenimenteVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

CulturaMireille Rădoi, Flaviu George Predescu: Lansare de carte „O dimineață de sâmbătă”, dedicată lui Bogdan Gavrilă | Strada de C’Arte

EditorialCristian Unteanu: Dincolo de scandalul cu submarinele, avem încleştarea geopolitică pentru controlul pieţelor mondialeClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe