Matei Bogdan
Publicat în 15 aprilie 2020, 14:02 / 139 elite & idei

Dan Barna: USR cere demisia ministrului Marcel Vela după ce Iohannis a cerut să se revină asupra protocolului M

Dan Barna: USR cere demisia ministrului Marcel Vela după ce Iohannis a cerut să se revină asupra protocolului M

Uniunea Salvați România cere demisia ministrului de Interne Marcel Vela după ce președintele Iohannis a cerut revizuirea acordului MAI-BOR privind distribuirea, la enoriașii ortodocși, a luminii sfinte.

„Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar menit să restabilească încrederea în capacitatea guvernului de a gestiona criza prin care trecem.

Cu cât se va petrece mai repede, cu atât mai bine.

Sănătatea populației nu trebuie pusă în pericol din meschine calcule politice.

Guvernul PNL trebuie să gestioneze criza cât mai bine pentru țară, nu pentru scorul electoral”, spune USR într-o comunicare remisă presei miercuri.

Președintele Klaus Iohannis a cerut miercuri premierului Orban și ministrului Vela să revină asupra acordului semnat cu Biserica Ortodoxă privind distribuirea luminii sfinte de Paște cu ajutorul voluntarilor BOR și a cadrelor MAI și a îndemnat la păstrarea distanței și la stat în casă. Altfel, a spus el, după sărbători vom avea înmormântări.

www.revista22.ro

Ultima ora:

ObservatorAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

PoliticSebastian Burduja propune o întâlnire cu părţile implicate în problema gunoiului şi constituirea unui grup de lucru

EconomieBogdan Chiriţoiu: 2020 a fost clar un an diferit; pe ansamblu economia noastră a mers surprinzător de bine

ExternMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

SocialManuela Catrina: Ne luptam cu birocratia, iar unii cred ca hartia e mai safe

EvenimenteAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialCorneliu Vișoianu: Voluntarul și Club România după 10 ani | Bogdan Gavrilă, Spiritul Voluntarului care dă, fară să aștepte răsplată ci doar construiește ”Zero-risk” societyClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe