OraNoua.ro
Publicat în 21 mai 2014, 20:00 / 420 elite & idei

Dan Dungaciu, Marius Stoian, Safra Catz și Vasile Iuga – discuție informală despre „7 teme fundamentale pentru România”

Dan Dungaciu, Marius Stoian, Safra Catz și Vasile Iuga – discuție informală despre „7 teme fundamentale pentru România”

Foto – Dan Dungaciu, Marius Stoian, Safra Catz și Vasile Iuga într-o discuție informală despre „7 teme fundamentale pentru România” la Bucuresti – Safra Catz copreşedinte #Oracle, este potrivit Forbes, una dintre primele zece femei manager worldwide şi are o legătură specială cu România, tatăl său fiind născut la Huși.

Safra-Catz

Niciodata nu ne-am imaginat ca vom atinge 3.000 de angajati in Romania, nu puteam sa fim asa optimisti. Asa ca am luat la inceput o cladire, apoi am mai luat inca una (…) Avem cateva sute de locuri disponibile care vor fi fara indoiala ocupate in termen de un an si cel mai probabil vom avea nevoie de mai mult spatiu„, a declarat marti presedintele companiei americane, Safra Catz, transmiteMediafax.

Activitatile Oracle Romania au fost consolidate in acest an intr-o singura cladire de birouri, in zona Floreasca.

„Incep sa am in vedere extinderea chiar in afara Bucurestiului, pentru a putea sa crestem economia si afacerile pe teritoriul Romaniei, deoarece intalnim oameni grozavi in intreaga tara si suntem extrem de optimisti. Atunci cand ma intorc la sediu aud mereu de la colegii mei ca vor aduce mai multe locuri de munca in Romania”, precizat Catz.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe