Matei Bogdan
Publicat în 27 martie 2024, 20:02 / 83 elite & idei

Dan Mihalache: Am primit săptămâna trecută delegația consiliului local Baia Mare

Dan Mihalache: Am primit săptămâna trecută delegația consiliului local Baia Mare

Am primit săptămâna trecută delegația consiliului local Baia Mare, condusă de vechiul meu prieten domnul primar interimar Doru Ioan Dăncuș. Pentru a continua proiectul meu de creare a unor strânse legături între localitățile din România și Cipru, am organizat și însoțit delegația româna la întâlnirile cu primarul din Strovolos, domnul Andreas Papachralambus, cu viceprimarul Nicosiei, domnul Christos Iosif, și cu primarul din Limassol, domnul Nicos Nicolaides.

La Camera de Comerț și Industrii din Cipru am avut o discuție foarte bună cu domnul Marios Tsiakkis, Secretar General, un prieten bun. O discuție menită să creeze noi oportunități pentru investitorilor români și ciprioți.

Maramureșul este unul dintre cele mai frumoase județe din România și drag mie. Din acest motiv, am dorit să avem o discuție cu ministrul Turismului din Cipru, domnul Kostas Koumis, pentru a stabili noi punți de legătură.

Ultima ora:

ObservatorCsibi Magor: Cel mai mic task ne poate încărca în momentele în care înțelegem sensul acțiunilor noastre

PoliticTheodor Paleologu: Devotio moderna | Eu cu cine gândesc? | Podcast cu Răzvan Ioan | EP 86

EconomieCorina Murafa: Ne-am chinuit capetele în secțiunea de Agricultură și Mediu din Comitetul Economic și Social European cu dezvoltarea sustenabilă a zonelor rurale, cu o tranziție justă în sistemele agro-alimentare și cu promovarea agriculturii ecologice

ExternAndrei Caramitru: Cei care speră ca vreodată Rusia să fie democratică sau sa avanseze economic sunt duși cu capul

SocialCsibi Magor: Cel mai mic task ne poate încărca în momentele în care înțelegem sensul acțiunilor noastre

EvenimenteAndrei Stoian: I had the pleasure of participating in the Romania – The Republic of Moldova Business Forum

EditorialAlexandru Grumaz: Cum va răspunde Iranul la lovitura Israelului de la Damasc

CulturaCristina Popescu: Astronomie. EvenimenteClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe