OraNoua.ro
Publicat în 13 aprilie 2016, 17:49 / 280 elite & idei

Dan Mihalache: Voi rămâne la ASSN, atâta vreme cât e o instituție reglementată de lege

Dan Mihalache: Voi rămâne la ASSN, atâta vreme cât e o instituție reglementată de lege

Șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, propus pentru postul de ambasador în Marea Britanie, a declarat, luni, că va continua să facă parte din Academia de Științe ale Securității Naționale (ASSN), atâta vreme cât aceasta este „o instituție reglementată de lege”.

„Atâta vreme cât ASSN este o instituție reglementată de lege și eu nu am ce să îmi reproșez din punct de vedere al competențelor mele profesionale, voi rămâne în ASSN. În momentul în care cineva, în această țară, respectiv legiuitorul, va spune că e ceva în neregulă cu Academia de Științe ale Securității Naționale, voi reflecta asupra calității mele de membru. Eu nu am intrat acolo nici prin efracție, am fost propus, am fost votat, deci nu am de ce să-mi pun întrebări asupra acestei calități”, a spus Mihalache, la finalul audierilor din Comisiile parlamentare reunite pentru politică externă.

Întrebat dacă va lua în continuare indemnizația de membru al Academiei de Științe ale Securității Naționale, acesta a afirmat că nu vede de ce nu și-ar păstra-o.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

PoliticNicuşor Dan: Nu se pune problema ca stimulentele pentru nou-născuţi sau voucherele materna să nu mai fie plătite

EconomieCosmin Ghita: Societatea Nationala Nuclearelectrica launches the 2021-2023 Scolarship program “The Young Nuclearist”

ExternManuela Catrina: Despre #suveranitate tehnologica si #semiconductori. Cum poate #Romania contribui la acest efort european

SocialMarian Staș: Reportaj la singura școală rurală care va funcționa după programul lui Iohannis „România Educată”

EvenimenteVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

CulturaDoina Banciu: Tradiție și continuitate în valorificarea patrimoniului imaterial, ediția I

EditorialAlina Bârgăoanu: 11 septembrie și noul InternetClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe